Relationscoaching: få mere kærlighed i dit liv

Relationscoaching er samtaler med nye perspektiver og gode råd om udvikling af sunde, kærlige relationer. Det foregår med udgangspunkt i relationscirklen og kramning som en ny vej og metode til bevidst relationsudvikling.

Find den store kærlighed med relationscoaching

Med Per Brændgaard som din relationscoach bliver du afklaret om og når dine mål med parforhold. Du vil blive udfordret på dine antagelser, og du vil lære nye måder at gribe dating, kærlighed og seksualitet an på. Hvis det, du plejer at gøre, ikke virker, så er det måske på tide at prøve noget helt andet?

Relationscoaching foregår med respekt for dig, dine værdier og din unikke kærlighedsstil. Hvis du ikke helt har fundet eller erkendt din kærlighedsstil endnu, så er relationscoaching vejen til det. Ligesom man kan have forskellige seksualstile, så kan man også have forskellige kærlighedsstile. Man kan f.eks. være enten monoamorøs (en-elskende) eller polyamorøs (fler-elskende). Det ene er ikke mere rigtigt eller sundt end det andet. Kunsten er at finde det, der føles mest rigtigt for den enkelte; det der giver mest velvære, glæde og frihed; og være åben for at det kan ændre sig livet igennem.

 

Relationscoaching

 

Hvad er dit mål?

Her er nogle eksempler på formål og spørgsmål, som relationsklienter kommer med, og som du også kan få hjælp med:

  • Hvordan finder jeg en kæreste?
  • Hvordan finder jeg en krammeven? Hvordan finder jeg en dejlig mand, der kan og vil kramme og være tætte uden sex?
  • Problemer med ensomhed og singleliv. Hvordan kan jeg få dækket mine behov, mens jeg venter på den eneste ene? Og hvad er mine behov egentlig?
  • Skal jeg blive, eller skal jeg gå? Eller er der også en tredje mulighed?
  • Problemer med mænd. Og problemer med kvinder.
  • Datingkommunikation.
  • Er jeg polyamorøs?

Gratis forsamtale

Per Brændgaard tilbyder en gratis forsamtale (30 min.) til alle nye klienter, hvor du kan vurdere, om relationscoaching er noget for dig. Efter forsamtalen aftales pris individuelt for evt. videre forløb.

Book en tid nu:

E-mail:booking@perbraendgaard.dk

Telefon/SMS: 2625 2010

Gratis hjælp til at finde krammeven

Bliv medlem af Krammegruppen på Facebook. Der kan du søge krammevenner over hele landet. Det er en gratis service af Per Brændgaard.

 

%d bloggers like this: