Gratis sammendrag af bogen FRI af Per Brændgaard

Gratis sammendrag af bogen FRI

Den 11. september 2018 udgav jeg e-bogen FRI. Det er min første bog om politik og om andre emner end ernæring og sundhed. Bogen er resultatet af to års research. At skrive bogen føltes som mit andet kandidatspeciale.

På denne side får du et gratis sammendrag af bogen formuleret som de 10 vigtigste pointer. Bogen indeholder udførlige forklaringer og referencer om det hele.

1. Politik er (skjult) magt

Politik handler om magt, styre og autoritet i samfundet, og den foregår ofte skjult og camoufleret.

2. Sundhed er (altid!) politisk

Ernæring og sundhed er altid politisk, så du kan lige så godt være bevidst om det.

3. Sundhed er usundt

Det herskende syn på sundhed, som det bl.a. kommer til udtryk i de etablerede medier, er simpelthen usundt.

4. Penge og design styrer ernæring

Hvis man har tilstrækkeligt mange penge, og hvis man kender en professor, der er tilstrækkelig smart til forsøgsdesign og -formidling, så kan man “bevise”, at alt er sundt.

5. Narrativer styrer flokken

De store, kollektive narrativer (fortællinger) er den største, skjulte magtfaktor i samfundet.

6. Dit liv, din hverdag, er (måske) fuld af illusioner!

Narrativernes forsøg på at udøve magt over os er meget konkrete (omend helt ubevidste/automatiske for de fleste af os) i hverdagen — og mange af dem er falske konstruktioner, dvs. illusioner der reelt holder os i lænker.

7. Jeg er bare et eksempel

I bogen gennemgår jeg en række konkrete eksempler på illusioner i mit liv, som ikke nødvendigvis også er illusioner for dig, men måske…

8. Den officielle historie om 9/11 kan umuligt være sand

Ligesom historien om, at Iraks Saddam Hussein helt sikkert havde masseødelæggelsesvåben var veldokumenteret løgn og propaganda, så kan den officielle historie om 9/11 heller ikke være sand.

9. Frygt fastholder løgnehistorier i medierne

Det er frygt hos ledelse, journalister og ejere, der forhindrer undersøgende, sandhedssøgende journalister i at gøre deres arbejde.

10. Global opvarmning er (måske) blot en gigantisk distraktion

Muligvis er det herskende narrativ om global opvarmning og dets modsætning (“klimabenægtelse”) en del af en avanceret propaganda, der har til hensigt at distrahere fornuftige, bevidste mennesker væk fra verdens reelle problemer, så magthavernes (dvs. pengehavernes) voldtægt af planeten og deres drab på uskyldige mennesker (f.eks. den bedrageriske “krig mod terror”) kan fortsætte uden oprør fra os, folket.

Køb FRI nu og læs meget mere om disse og relaterede emner.

Flere emner og konkrete anbefalinger

I bogen giver jeg også mine ud-ad-boksen-perspektiver på bl.a. frihed, fred, sandhed, slankekure, konspirationsteorier, kærlighed, forhold, sex, prostitution, etik, mode, sokker i sandaler, bevidsthed, mindfulness, OCD, madlavning, motion, Rusland, USA, Israel, zionisme, falske flag, gymnasiefysik, Jesus, alkohol, materialisme, kram og kroner.

Til sidst i bogen giver jeg en række konkrete anbefalinger til dig som borger, som sundhedsvejleder, som journalist, som virksomhedsleder og som skoleleder — og (meget naivt) til de store magt- og pengehavere.

 

 

Sundhed med mere