Session

Hvis et foredrag eller en bog ikke er nok, så kan du også booke en session med mig.

SUNDHEDSKONSULTATION

Som sundhedskonsulent kan jeg hjælpe dig eller din virksomhed til mere sundhed. Jeg har stor erfaring med at hjælpe både individer og arbejdspladser med at nytænke sundhed. Et samarbejde kan helt konkret foregå på mange forskellige måder. Vi finder den måde, der passer bedst til dig/jer.

SLANKECOACHING

Overvægt er det område indenfor ernæring, som jeg har størst erfaring med. Jeg har gennem årene hjulpet talrige mennesker til at opnå et stort, sundt og stabilt vægttab. Jeg kan også hjælpe dig til at finde den slankekurs med de små skridt, der passer til dig. Og bare rolig: Jeg kunne aldrig finde på at sætte dig på slankekur eller give dig en streng kostplan.

KRAMMETERAPI

Krammeterapi er kærlig berøring på klientens præmisser med henblik på at øge klientens sundhed. Jeg anvender teknikker fra mindful kramning og krammemeditation. Krammeterapi kan minde om cuddling og tantra, men det er noget helt for sig selv. Jeg guider også par og grupper i mindful kramning og krammemeditation, ligesom jeg faciliterer arrangementer med krammeklub, krammecafe eller krammefest.

MUSIK

Musikterapi er en veldokumenteret metode, og musik er i det hele taget en meget overset faktor i forhold til sundhed. I 2017 begyndte jeg at lære mig selv at spille guitar, og den glæde deler jeg gerne med andre. Jeg spiller både improviseret (en slags guitarmeditation) og hjemmelavede sange med tankevækkende lyrik.