Skriveri

Per Brændgaard har været freelance skribent for mange forskellige medier, virksomheder og myndigheder siden 1995.

Hans speciale er at formidle kompliceret viden indenfor ernæring og sundhed på fagligt korrekt og samtidig letforståelig og konkret brugbar måde til ikke-eksperter.

Han formidler holdninger om evidens, frihed og helhed i ernæring og sundhed. Han skriver også gerne om det skæve og tabu-emner, ligesom han gerne går imod strømmen og er “politisk ukorrekt”, hvis det fremmer sundhed og sandhed.

Kundelisten har bl.a. omfattet Politiken, I Form, Alt for damerne, Femina, Samvirke (FDB), Ernæringsrådet, Ekstra Bladet, Hjerteforeningen, Mannov, Holm Kommunikation, Jyllands-Posten, Dit Lægemagasin, Bryggeriforeningen, Landbrug & Fødevarer, Hill & Knowlton, DR, Workout & Fitness, Euroman og Eurowoman.

Hans første bog udkom i 2000 – ‘Spis som du vil’ – og han har skrevet og udgivet en række bøger på forskellige forlag siden da. Han har også udgivet flere e- og lyd-bøger på eget forlag, ligesom han har udgivet mange blogindlæg på PerBraendgaard.dk og andre steder, bl.a. i Ekstra Bladet og BTs blogunivers. Som blogger og klummeskribent formidler han både viden, vejledning og holdning.

Kontakt Per hvis du ønsker at booke ham til en skriveopgave til din virksomhed, eller hvis du har spørgsmål i den forbindelse.

Mere:

Forside

Holistisk Sundhed