Bliv slank via email

Slank via email: Det Holistiske Slankekursus – helt uden sur kur

Nu kan du blive slank via email. Det Holistiske Slankekursus giver dig alle mine bedste slankeråd: et nyt råd pr. dag, et nyt lille skridt pr. dag, i 84 dage. Kurset er baseret på holistisk slankecoaching og små skridt-metoden.

Fem fordele ved at blive slank via email

Jeg har gennem årene afholdt mange slankekurser både offline og online. Her er fem fordele ved at gøre det via email.

 1. Bekvemt. Du slipper for at skulle møde op et bestemt sted en gang om ugen i 12 uger. Du kan tage slankekurset i komforten af dit eget hjem. Du kan også følge kurset, selvom du rejser rundt i verden samtidig.
 2. Pædagogisk. Du får de 84 slankemails i en nøje udtænkt rækkefølge. Du kan ikke “tyvstarte” eller springe frem. Du er nødt til at tage en dag ad gangen og fokusere på ét skridt ad gangen. Det giver bedre læring og udvikling.
 3. Effektivt. Emails når frem. Gode råd på sociale medier eller sider der kræver login har det med at drukne i strømmen. Eller også glemmer du simpelthen at bruge det. Slankemails blander sig i din almindelige mailstrøm og rammer dig også, når du egentlig var ved at glemme alt om det…
 4. Fokuseret. Du behøver ikke starte ud med det store overblik. Du kan simpelthen tage én dag ad gangen. Du får hver dag en konkret opgave. Gør den og hav tiltro til, at det hele giver mere og mere mening hen ad vejen. Fokus er på ændringer i dine vaner. Én vane ad gangen.
 5. Nærværende. Jeg er aldrig længere væk end en mail. Du kan simpelthen svare på dagens slankemail, hvis du vil spørge mig om noget.

Bliv slank via email

Naturligt slank uden sur kur

Det Holistiske Slankekursus er for dig, der ønsker at blive og holde dig slank på en helhedsorienteret og menneskelig måde. Jeg vil hver dag sende dig en ny email (slankemail), der introducerer dig til noget nyt på din slankekurs. Du får hver dag en konkret og overkommelig opgave. Det er både slankning og læring smed små skridt.

Du bliver:

 • Naturligt slank i dit eget tempo
 • Sund og glad for din krop
 • Fri for dårlige vaner
 • Fri for overspisning og madmisbrug
 • Fri for slankekure og -vold

Indhold i Det Holistiske Slankekursus

Dette online slankekursus giver dig det bedste fra mine 24 års professionelle erfaring med at hjælpe mennesker ned i kropsvægt og op i kropsglæde. Du får alle mine bedste slankeråd i et samlet forløb i en pædagogisk rækkefølge.

Slankekurset indeholder 12 temaer, hvor ud lærer om hvert tema i en uge.

De 12 temaer er:

 1. Psykologi: Tænk dig slank! Denne uge lægger det psykologiske fundament, så du starter på din slankekurs med det rette mindset. Du lærer, hvordan dine tanker påvirker din vægt.
 2. Ernæring: Drik dig slank! Denne uge fokuserer på dine drikkevaner og valg af drikkevarer. Du lærer, hvordan du kan drikke dig slank med nye, konkrete slankeråd hver dag.
 3. Kost: Spis dig slank! Denne uge fokuserer på kostens betydning for vægttab og dine konkrete kostvaner. Du får nye, slankende kostråd hver dag i denne uge.
 4. Motion: Bevæg dig slank! Denne uge fokuserer på motion, der slanker og giver mening. Du får nye perspektiver på motion, der hjælper dig til at finde motivationen og glæden på ny.
 5. Ernæring: Ernær dig slank! Denne uge går mere i dybden med den fysiologiske ernæring med fokus på næringsstoffer og kosttilskud. Du får endnu flere slankekostråd i denne uge.
 6. Kramning: Rør dig slank! Denne uge handler om bevidst berøring og den slankende virkning af krammehormonet oxytocin. Du lærer, hvordan du kan få dækket dit behov for berøring på en måde, der passer til dag og dine muligheder.
 7. Mindful spisning: Nyd dig slank! Denne uge handler om den slankende virkning af nydelse og mindful spisning.
 8. Meditation: Ånd dig slank! Denne uge handler om åndedræt og meditation. Du lærer simple meditationsteknikker, der hjælper dig på din slankekurs.
 9. Søvn: Sov dig slank! Denne uge handler om at stresse ned og sove igennem. Begge deler virker nemlig slankende.
 10. Kærlighed: Elsk dig slank! Denne uge handler om at elske din krop, som den er. Måske behøver du slet ikke gå ned i vægt for at blive “slank”?
 11. Medicin: Mediciner dig slank! Mange medikamenter og sygdomme kan gøre det svært at tabe sig. Denne uge handler om betydningen af medicin, sygdom og fysiologi for vægtregulering.
 12. Levevis: Lev dig slank! Denne uge handler om at få fokus væk fra maden og vægten, og hvordan det faktisk kan hjælpe dig til at blive endnu mere slank.

Den holistiske slankemetode

Det Holistiske Slankekursus er baseret på små skridt-metoden, som jeg har udviklet i samarbejde med Sundhedsstyrelsen og skrevet to bøger om.

Små skridt betyder, at du indfører ændringer i din mentalitet og vaner gradvist. Hver dags nye opgaver er små skridt på din vej til en sund og effektiv slankekurs.

Udgangspunktet er dine sædvanlige vaner og din almindelige hverdag. Du får ikke en kostplan, hvor du skal lave om på alt fra den ene dag til den anden. Du vil derimod ændre vaner og livsstil med små, gradvise ændringer, der er effektive, og som passer til dig.

Små skridt kan virke mere uoverskueligt i starten, men den langsigtede effekt er langt bedre. Og så undgår en masse psykologiske bivirkninger af at være på kur. Små skridt betyder bl.a., at du ikke får stress af gå ned i vægt, og du kan blive ved med at leve dit liv. Det, du lærer på Det Holistiske Slankekursus, vil samtidig berige dit liv på mange andre måder.

Skriv et svar