Slankecoaching: gå ned i vægt og op i kropsglæde

Jeg tilbyder holistisk slankecoaching til individer og grupper, både private klienter og arbejdspladser.

Overvægt og kropslede er et udbredt sundhedsproblem i Danmark. Det øger risikoen for fysisk sygdom, mental stress og lav selvtillid. Det er en belastning for både den enkelte og for virksomheder. Fordelen ved holistisk slankecoaching er, at det både virker hurtigt, og det har varige virkninger.

Hvad er holistisk slankecoaching?

Holistisk slankecoaching er samtaler ud fra et holistisk (helhedsorienteret) syn på, hvad der skal til for at give dig det vægttab og den kropsglæde, som du drømmer om. Det er en mere psykologisk tilgang til at hjælpe mennesker med overvægt, der hurtigt letter den mentale belastning ved overvægten. Men holistisk slankecoaching omfatter også alt det fysiske, der skal til for at opnå et effektivt, sundt og varigt vægttab. Det omfatter traditionelle områder som kost og motion grebet an på en holistisk og humanistisk måde.

Holistisk slankecoaching sænker i stedet for at øge stress, så man kan blive slank uden at få madstress eller motionsstress samtidig. Det skal ikke være et opslidende arbejde i sig selv at blive slank og sund. Slanke- og sundhedscoaching skal tværtimod frigøre mentale og fysiske ressourcer, der så kan bruges til konstruktive formål.

Det vil ofte være naturligt i forbindelse med holistisk slankecoaching at komme ind på mange andre dele af holistisk sundhed, der måske ikke har direkte virkning på vægten, men derimod stor, direkte indvirkning på sundhed, velvære og trivsel hos den enkelte.

Hvad koster det?

En individuel session varer 1 time og koster 800,- kr. for private. Det foregår hos mig på Østerbro eller via telefon, video eller chat. For virksomheder er prisen 800,- kr. + moms pr. session inkl. mulighed for, at jeg kommer ud på arbejdspladsen.

En gruppesession varer 1½ time og koster 1.500,- kr. for private. Det foregår hos mig på Østerbro, hvor jeg modtager grupper på 2-10 personer. For virksomheder er prisen 1.500,- kr. + moms pr. gruppesession inkl. mulighed for, at jeg kommer ud på arbejdspladsen.

Jeg modtager coachingklienter alle ugens syv dage både dag og aften efter forudgående aftale.

Kontakt mig og book en tid.

Gå til slankecoaching hos Per Brændgaard

 

 

 

%d bloggers like this: