Slankeforedrag

Per Brændgaard tilbyder et nytænkende og inspirerende foredrag om overvægt og stress-spisning. Foredraget henvender sig til alle, der er interesserede i et kvalificeret alternativ til slankekure og kostplaner.

Oplæg:

BLIV SLANK UDEN KUR
– OG UDEN AT KØRE SUR

Mange danskere døjer med overvægt, der øger risikoen for mange forskellige sygdomme, bl.a. CoVid-19. Den måske mest udbredte og oversete årsag til overvægt er stress-spisning. Slankekure (ja, slankekure) er en anden udbredt årsag til, at man bare tager endnu mere på.

Ernæringsekspert Per Brændgaard giver i dette foredrag en introduktion til metoderne Små Skridt og Mindful Spisning, der er det sunde alternativ til slankekure og kostplaner. Det er nytænkende koncepter, som han har udviklet i samarbejde med Sundhedsstyrelsen og psykolog Uffe Damborg.

Deltagerne vil få et nyt syn på, hvordan man også kan gribe et vægttabsprojekt an, og hvordan nydelse kan blive ven i stedet for fjende på vejen til en slank krop og et naturligt, sundt forhold til mad.

Det er ikke en ny kur. Det er en ny kurs med mulighed for selvudvikling via mad og drikke. At blive slank er nemlig ikke kun en videnskab – det er også en kunst.

Mere info

Holistisk Sundhed