Holistisk slankhed

Slank er meget mere end kur

Jeg hjælper mennesker til at blive og være slanke ud fra et helhedssyn på krop, kost og psyke.

Slank som fysiologi handler om at opnå og vedligeholde ideel kropsvægt, mål og fedtprocent. Jeg guider folk til at finde den slankekurs, der er bedst for dem. De konkrete veje og små skridt, der er mest effektive, er meget forskellige fra person til person. Slankekurs leder til varigt vægttab i modsætning til slankekur, der i bedste fald kun giver et forbigående vægttab. De rigtige små ændringer i sædvanlige kostvaner, leder til vægttab, der både er store og holdbare. Små skridt er meget lettere at leve med end de store skridt, man skal tage, når man er på en decideret kur.

Slank som psykologi handler om glæde, velvære og nydelse i kroppen, som den er nu, uanset hvor stor den er. Du kan blive og være mentalt slank, uanset hvad din vægt er og uden at tabe et eneste gram. Omvendt er der mange, der, uanset hvor tynde de bliver, ikke kan finde nydelse i kroppen, som den er. Slank som psykologi handler også om at arbejde med de psykologiske forhold, der gør, at man spiser for meget, eller at kroppen af andre grunde holder for meget på fedtet.

Nogle klienter har brug for et omtrent ligeligt fokus på fysiologi og psykologi, mens andre måske udelukkende har brug for at arbejde med enten det fysiske eller det mentale.