Sociolog afslører sandheden om verden

Sociolog Lars Jørgensen gav 15. april i år et foredrag, som blev optaget på video. Her fortæller han, hvad han er kommet frem til efter 2-3 års intensive studier af, hvordan verden egentlig hænger sammen. Hans opdagelser hænger meget godt sammen med det, som jeg selv er kommet frem til indtil videre.

Sagen er den, at vi som befolkning bliver udsat for mindst lige så meget propaganda i dag, som tyskerne i Tyskland gjorde i 1930’erne. Tyskerne troede dengang, at de var frie, og at krigen mod Polen (starten på 2. Verdenskrig) var retfærdigt selvforsvar. På samme måde tror vi i dag, at vi er frie, og at krigen mod terror og onde diktatorer er retfærdig.

Du kan finde meget mere information og dokumentation på Lars Jørgensens hjemmeside HomoSociologicus.com. Du kan også følge ham på Facebook, hvor han skriver mange interessante kommentarer.

Jeg forstår fuldt ud Lars Jørgensens vrede og frustration. Jeg har det på samme måde. Jeg kan næppe gøre alverden, men jeg vil gøre den smule, som jeg kan for at bekæmpe løgn og propaganda for krig. Og det vil jeg gøre i fuld offentlighed fremover — her i min blog, i mine foredrag og i min musik. Du kan få flere politiske kommentarer fra mig via min politiske profil på Facebook og på min profil på MeWe. Det er vigtigt, at oplysningen og debatten også bevæger sig ud i den virkelige, fysiske verden, hvor der er ikke er censur. Jeg håber derfor, at Lars Jørgensen vil tage på turné rundt i landet med sit øjenåbnende foredrag.

Skriv et svar