Søndagstræf

Per Brændgaard afholder politisk-spirituelt træf hver søndag.

Søndage i ulige uger foregår det online via Zoom. Søndage i lige uger foregår det som personligt møde hos Per.

Alle, der er medlem af Lystro og/eller Sundhedsliberalt Folkeparti, er velkommen til søndagstræf på Zoom. Klik her for at finde invitationslinket til Zoom. Du skal være oprettet som medlem og logget ind for at tilgå siden.

KØB MEDLEMSKAB

Vaccinationskrav

Du kan deltage i Søndagstræf på Zoom, uanset om du er eller ikke er “vaccineret” mod covid-19.

Du kan kun deltage i Søndagstræf hos Per, hvis du ikke er “vaccineret” mod covid-19, eller hvis det kan sandsynliggøres, at du har fået placebo, og hvis du har besluttet, at du ikke vil have flere stik.


Program for Søndagstræf på Zoom

Tid: Søndag i ulige uger kl. 15:00-16:00.

Sted: Zoom. Klik her for invitationslink

Søndagstræf på Zoom indeholder to punkter:

  • Opdatering (tale) om den politisk/spirituelle situation
  • Guidet meditation

Arrangør: Samarbejde mellem Lystro og Sundhedsliberalt Folkeparti


Program for Søndagstræf hos Per

Tid: Søndage i lige uger kl. 15:00-18:00.

Sted: P. Brændgaard, Willemoesgade 31, 4. th., 2100 København Ø.

Arrangør: Samarbejde mellem Lystro og Sundhedsliberalt Folkeparti

  • 15:00-15:30: Rolig ankomst med adgang til te, kaffe og kiks
  • 15:30-16:30: Politisk-spirituel tale efterfulgt af guidet, fælles meditation
  • 16:30-17:30: Mulighed for kram og socialt samvær
  • 17:30-18:00: Rolig afslutning og på gensyn

Talen

Per Brændgaards tale tager udgangspunkt i den aktuelle situation i samfundet med særligt fokus på satanisternes forsøg på at bedrage og besætte os. Talen fokuserer på samspillet mellem det politiske og det spirituelle – inspireret af fortællinger om Jesus i de hellige skrifter og guidet af den nuværende og nærværende ånd af Yehushua.

Meditationen

Per Brændgaard guider en fælles meditation, hvor deltagerne sidder og følger instruktionen. Meditationen starter med meditation på åndedrættet. Den går derefter videre til meditation på, hvad der nu end er i sindet fra øjeblik til øjeblik. Til sidst mediterer vi på den åndelige kærlighed.

Kram

Kram forstået som alle former for kærlig, behagelig berøring og kontakt har et spirituelt formål om at udvikle og transformere seksuel energi til spirituel energi og indsigt. Det er ikke alle, der er klar til dette, og det kræver et energimæssigt match mellem de krammende parter. Det er derfor helt frivilligt, om man ønsker at kramme med nogen af de andre deltagere, ligesom ‘nej tak’ altid skal respekteres.

Samvær

Søndagstræf er også en mulighed for at mødes med andre, der deler de samme politiske og spirituelle betragtninger og herved udvikle nye relationer. Der vil være kaffe, te og kiks til fri afbenyttelse med venlig selvbetjening i køkkenet.

Økonomi

Søndagstræf er finansieret af frivillige donationer fra deltagerne og andre velgørere. Du kan donere via MobilePay til 335544 eller kontant i den røde kasse, der står på bordet i køkkenet. Du bestemmer selv, hvad du vil betale ud fra din økonomi og dit udbytte.

Community

Søndagstræffet er også basis for et politisk-spirituelt community. Af sikkerhedsmæssige årsager og for at sikre en god oplevelse for alle i det lille samfund, så skal alle interesserede godkendes af Per Brændgaard, før de deltager første gang. Kontakt Per for at høre nærmere om dette. Når du er godkendt, så vil du modtage information via e-mail og SMS bl.a. med påmindelser om kommende arrangementer samt supplerende oplysninger. Du kan også udfylde og indsende denne kontaktformular:

Indtast dit mobiltelefonnummer, hvis du ønsker at modtage invitationer via SMS.
Beskriv dig selv og din motivation for krammeterapi.

Lystro

Sundhedsliberalt Folkeparti

%d bloggers like this: