Start

Velkommen til PerBrændgaard.dk

Du befinder dig på PerBrændgaard.dk, som er Per Brændgaards officielle blog og hjemmeside. Her på startsiden får du en hurtig guide til at bruge PerBrændgaard.dk.

Hvem er Per Brændgaard?

In English, please!


Trin 1: Læs bloggen og tegn gratis abonnement

Per Brændgaard skriver mindst ét nyt indlæg om dagen med gratis inspiration om ægte, holistisk sundhed for alle. Han tænker ud af boksen og går imod strømmen med fødderne solidt plantet i evidens.

Læs alle blogindlæg, kun indlæg om sundhed og ernæring eller kun indlæg om musik og politik.

Tegn et gratis abonnement og få nye indlæg sendt til din email. Eller gå ind på PerBrændgaard.dk en gang om dagen og læs dagens indlæg.

Opret dig som bruger ved at klikke på LOG IND i menuen, hvis du vil have mulighed for at skrive kommentarer til blogindlæg.


Trin 2: Kig indenfor i butikken

I Per Brændgaards webshop kan du købe medlemskab, online kurser, e-bøger og lydfiler med meditationsinstruktioner. Du kan også se Per Brændgaards anbefalinger af sunde produkter fra andre butikker.

Som medlem får du adgang til endnu flere indlæg i bloggen.


Trin 3: Book en tid

Hvis du har brug for yderligere hjælp til dit sundhedsproblem, så er du velkommen til at booke en tid til en personlig session med Per. Vælg mellem sundhedscoaching (inkl. ernæringsrådgivning, slankecoaching og lifecoaching) og krammeterapi.

Du kan også som virksomhed booke rådgivning og sparring med nye input og ideer, der kan være mange penge værd.


Trin 4: Book eller deltag i et arrangement

Hvis du har en gruppe af mennesker, eller hvis du repræsenterer en arbejdsplads, så kan du booke en omgang foredrag og undervisning med Per Brændgaard.

Hvis du bare er dig selv og godt kunne tænke dig at deltage i et arrangement med Per, så kan du blive medlem af en af de grupper på Facebook, hvor han annoncerer arrangementer:


Trin 5: Tag en uddannelse

Per Brændgaard tilbyder individuel uddannelse til alle, der ønsker at arbejde professionelt med holistisk sundhed, kostvejledning, slankning og/eller krammeterapi.