Støt kampen mod åndsforladt sundhedsfascisme

Per Brændgaard har i mange år været aktiv modstander af åndsforladt sundhedsfascisme. Coronasagen har gjort det tydeligt for flere, hvad han i lang tid har advaret imod: politisk misbrug af sundhed for at indføre en moderne udgave af den fascistiske stat.

Åndsforladt sundhedsfascisme ligner sundhed på overfladen, men det er reelt det modsatte. Coronasagen er tilmed et eksempel på, at de sundhedsfascistiske tiltag bliver indført uden sundhedsvidenskabelig dokumentation. Det er skridtet videre end den biologisme, der hidtil har drevet den åndsforladte sundhedsfascisme.

FREDELIG FRIHEDSKAMP

Per Brændgaard bekæmper sundhedsfascisme med fredelige midler:

  • Research og formidling af fakta
  • Udgivelse af bøger og andre informationsmaterialer
  • Foredrag og debatmøder
  • Kritiske og oplysende indlæg
  • Sociale medier
  • Dialog og vejledning
  • Etc.

Det, der foregår nu, er simpelthen krig. Det er en informationskrig, hvor kamppladsen er menneskers sind. Overmagten er stor målt i økonomi og kontrol, men den er lille målt i antal mennesker. Hvis vi – folket – står sammen, så kan vi vinde denne krig om sundhed og frihed.

DIN STØTTE ER VIGTIG!

Din støtte er vigtig for, at Per Brændgaard kan fortsætte kampen for vores fælles frihed og sundhed. Han er en uafhængig frihedskæmper, der ikke er tilknyttet nogen politisk organisation eller lignende. Han har viklet sig fri af alle bindinger, der kan misbruges til at presse ham til at støtte op om det fascistiske diktatur.

Han er ikke den eneste – heldigvis – og han samarbejder med andre frihedskæmpere i Danmark. Sammenhold er vigtig for at værne om den individuelle frihed, der lige nu er ved at forsvinde mellem hænderne på os.

Hvis tilstrækkeligt mange mennesker støtter med et lille beløb hver måned, så kan Per Brændgaard dedikere meget tid og energi til frihedskampen, og han kan udgive flere materialer og afholde gratis arrangementer, der fremmer sagen.

BLIV MEDLEM AF SUNDHEDSLIBERALT FOLKEPARTI og støt sagen med et lille beløb, der passer til din økonomi.

Læs mere om Per Brændgaards politiske part

KONTAKT PER, hvis du ønsker at betale mere eller mindre end det foreslåede beløb, og/eller hvis du ønsker at bidrage på andre måder end med dine kroner.