Studiegruppen Den Tredje Vej

Peer Brændgaard leder en politisk studiegruppe med afsæt i konceptet om Den Tredje Vej. Alle er velkommen til at ansøge om at være med.

Den Tredje Vej er en ny tilgang udviklet af Peer Brændgaard til at studere politiske emner ud fra en bred forståelse af ‘politik’.

Den første vej er de herskende fortællinger i hovedstrømmen. Den anden vej er tilsyneladende et oprør mod løgnene i den første vej, men den anden vej ender i nye løgne og suboptimale problemløsninger. Den tredje vej er baseret på kritisk tænkning ud af både den første og den anden vejs bokse og indbyrdes dikotomi. Det handler om at søge sandheden, også selvom den er ubehagelig, kompleks og måske umulig at finde fuldt ud.

Studiegruppen er en aktivitet under Sundhedsliberalt Folkeparti og er derfor baseret på ægte sundhed og personlig frihed som basale værdier og mål. Du behøver ikke være medlem af partiet for at deltage i studiegruppen.

Der er intet krav om betaling for at deltage, men hvis du kan og vil, så kan du donere et valgfrit beløb til undervisningen og arrangementerne, evt. via MobilePay til 335544.

Eksempler på emner i Studiegruppen Den Tredje Vej: 9/11, aktivisme, antisemitisme, atlantis, autoritetstro, bedrag, bevidsthed, biblen, bivirkninger, censur, chemtrails, corona, debat, demokrati, demonstrationer, digitalisering, domstole, efterforskning, eksperter, ekstremisme, ernæring, falske flag, fascisme, flad jord, facebook, folketinget, fred, frihed, frimurere, globalisme, grundloven, historie, holisme, holocaust, honningfælder, humor, immunforsvar, imperier, intelligens, islam, israel, jesus, journalistik, lgbtq+, judaisme, karaktermord, klima, kommunikation, kommunisme, korruption, kongehuset, konspirationsteorier, kontrolleret opposition, kierkegaard, korporatisme, krig, kriminalitet, kristendom, kærlighed, liberalisme, lovgivning, magt, masseformation, materialisme, medicinalindustrien, medier, metoo, motionisme, mundbind, musik, myndigheder, novo, offermagt, onkel reje, overvægt, oxytocin, palæstina, paranoia, politi(k), propaganda, psykologi, psykopati, pædofili, racisme, regeringen, religion, rusland, satanisme, samtykkelov, slankekure, sociale medier, statistik, stress, sundhed, sygdom, symboler, tabu, terror, tosseland, totalitarisme, tvang, ufo’er, ukraine, vacciner, videnskab, virus, who, woke, ytringsfrihed, zionisme og økonomi.

Emnerne vil skifte fra gang til gang, primært med udgangspunkt i oplæg fra Peer, men også gerne fra andre deltagere. Det er ikke rygklappergruppe, men derimod en gruppe, hvor vi udfordrer hinanden intellektuelt. Medlemmer, der er uenige med Peer Brændgaard, er derfor også velkommen til at være med, om end debatter skal foregå på et sagligt grundlag.

Studiegruppen vil udvikle sig over tid med møder både online via Zoom (primært på hverdagsaftener) og fysisk på Østerbro i København (primært i weekenden). Der vil være arrangement ca. en gang om ugen á 1-3 timers varighed. Du er ikke forpligtet til at være med hver gang, hvis du ansøger om at deltage i Studiegruppen. Du kan være med, når det passer dig om de emner, som passer dig. Du vil få mere information via e-mail, når/hvis din ansøgning er godkendt.

Det er en åben gruppe, så det er aldrig for sent at sende en ansøgning.

Ansøgning om at deltage i Studiegruppen Den Tredje Vej

Udfyld og send denne formular, hvis du vil ansøge om at deltage i Studiegruppen. Du vil få svar hurtigst muligt.

Dine personlige oplysninger

Dit navn(Påkrævet)
Din e-mailadresse(Påkrævet)
Adresse(Påkrævet)

Mere om dig

Hvordan vil du deltage?(Påkrævet)
Vælg online, offline eller begge dele.
Maks. filstørrelse: 128 MB.

Sundhedsliberalt Folkeparti | Den Tredje Vej


Discover more from per Brændgaard

Subscribe to get the latest posts to your email.