Sund fast food og andre metoder

8 mar

En fastfoodie er en person, der foretrækker færdigmad fremfor at lave maden selv, og som samtidig lægger stor vægt på både smagen, sundheden og kvaliteten af maden. En fastfoodie er bevidst om at bruge den frigjorte tid og energi på sundhed og livskvalitet. Lisbeth kramme

Jeg er selv en inkarneret fastfoodie og finder stor sundhed i det. Det betyder ikke, at jeg synes, at alle andre skal gøre det samme. Det betyder bare, at fastfoodisme også er en legitim madfilosofi, der ikke går på kompromis med sundhed og kvalitet, men som måske har et mere holistisk syn på sundhed og kvalitet.

Du har her se en samlet oversigt over de holistiske sundhedsmetoder, som jeg arbejder med, når jeg hjælper mine klienter.

No comments yet

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: