Sund nydelse og mindful spisning (foredrag)

I mit foredrag om sund nydelse og mindful spisning taler jeg om betydningen af nydelse og nærvær for sundhed, spiseregulering, vægtregulering og livskvalitet.

Foredraget tager afsæt i de to bøger, jeg har skrevet i samarbejde med psykolog og meditationslærer Uffe Damborg: Mindful Spisning og Mindful Eating Awareness (på engelsk). Foredraget handler især om nydelse af mad, men det handler også om nydelse generelt, og hvorfor det er super sundt at kunne nyde igennem.

Det er bl.a. relevant for overspisning, overvægt og madmisbrug samt andre problemer med afhængighed og misbrug. Men man behøver absolut ikke have nogen problemer for at få gavn af sund nydelse. Nydelse har fundamental betydning for den mentale sundhed og for robustheden overfor stress hos os alle.

Deltagerne vil gå hjem med konkrete råd til mere sund nydelse af mad med mere i en helt almindelig hverdag i Danmark. Det er ikke noget, der kræver lang tids meditation for at praktisere. Der er heller ingen strenge regler om, at man skal spise i tavshed. Deltagerne bliver inspireret til at indføre mindful spisning med små skridt på en realistisk og bæredygtig måde.

Book dette foredrag nu

Flere foredrag

Foredrag i et fitnesscenter i Aarhus

Billedet er fra et foredrag om mindful spisning i et fitnesscenter i Aarhus