Politik

Sund politik

Jeg ønsker at fremme sund politik, der fremmer et sundt samfund til gavn for alle mennesker og resten af verden.

Min interesse for politik startede for alvor i sommeren 2016, hvor jeg fik, hvad jeg nærmest må beskrive som en politisk vækkelse. Den proces har jeg beskrevet i min e-bog FRI — En personlig beretning om illusionernes lænker. I bogen beskriver jeg resultaterne af min første politiske research og den meget personlige proces, der er at vågne op og blive politisk bevidst i en verden, hvor man bliver konstant bombarderet med propaganda fra medierne. Og hvordan man undgår at blive deprimeret eller paranoid, når man opdager sandheden om verden.

Jeg har i hvert fald besluttet mig for at gøre noget aktivt for at fremme sund politik. Det bedste, jeg kan gøre, er at oplyse og så ellers lade den politiske bevidsthed sprede sig som ringe i vandet.

Sund politik er ægte liberalisme og socialisme

Kampen mellem liberalisme og socialisme i moderne politik er en falsk kamp, der dækker over en mere reel kamp. I sund politik er socialisme forudsætningen for liberalisme, og liberalisme er forudsætningen for socialisme. Det er ikke enten/eller; det er både/og — som yin og yang i den sunde politiks tao.

Den reelle politiske kamp for tiden står mellem folkestyre baseret på humanistiske værdier på den ene side (sund politik) og elitestyre baseret på fascistiske værdier (usund politik).

Det historiske problem ved liberalisme er, at det er blevet og stadigvæk bliver brugt som camouflage for voldsbaseret kapitalisme. Det historiske problem ved socialisme er, at det er blevet og stadigvæk bliver brugt som som camouflage for voldsbaseret diktatur.

Voldsbaseret diktatur er selvforklarende. Voldsbaseret kapitalisme er vores nuværende pengesystem, der er baseret på anvendelse af militæret (især det amerikanske) til at kontrollere de reelle ressourcer (olie, mineraler, m.v.), så de dollar-baserede penge kan bevare deres illusoriske værdi og magt.

Jeg har samlet en række konkrete forslag til sund politik i mit fiktive parti Humanistisk Folkeparti.

Du er velkommen til kontakte mig, hvis du overvejer at booke mig til et foredrag eller debatmøde om sund politik.

%d bloggers like this: