Humanistisk Folkeparti

Jeg er ikke medlem af noget politisk parti. Mine betragtninger er udenfor kategori og kan inspirere til øget politisk bevidsthed på tværs af hele det konventionelle politiske spektrum. Men hvis jeg skulle være medlem af et politisk parti i Danmark, så skulle det være mit eget, som jeg ville kalde Humanistisk Folkeparti eller noget i den stil.

MÆRKESAGER FOR HUMANISTISK FOLKEPARTI

Jeg vil herunder liste og løbende opdatere mærkesagerne for Humanistisk Folkeparti.

Version 1.3, den 11. december 2018

  1. LIVSKUNST: ‘Livskunst’ skal indføres som fag i Folkeskolen med fokus på de højeste menneskelige værdier
  2. BASALØKONOMI: Alle mennesker skal behandles som mennesker og sikres alle basale ressourcer til at have en høj grad ikke-materialistisk livskvalitet, dvs. også flygtninge, syge, arbejdsløse, etc.
  3. DEMOKRATI: Der skal indføres mere direkte demokrati, så folket får mere direkte magt
  4. MEDIESKAT: Medieskatten skal afskaffes (ingen af folkets penge skal bruges til krigspropaganda) eller pengene fra medieskatten skal gå ubeskåret til et nyt folkemedie baseret på reel sandhedsjournalistik (dvs. et reelt alternativ til DRs “public service”)
  5. PENGESYSTEMET: Danmark skal medvirke i en global kulegravning af pengesystemet, og den ophobede kapital i den kapitalistiske elite (især de store banker) skal frigøres til gavn for folket. Der skal udarbejdes og implementeres et nyt, fredeligt, retfærdigt og bæredygtigt pengesystem på globalt plan (inkl. nationalisering af Nationalbanken)
  6. FORSVAR: Dansk militær skal ikke længere misbruges til at føre USAs og Israels bedrageriske krige i Mellemøsten
  7. GRUNDLOVEN: Kongehuset skal nedlægges og fjernes fra Grundloven (kongehuset kan evt. fortætte som en museumsaktivitet derefter)
  8. KONTANTER: Penge i form af kontanter skal bevares for at undgå det digitale diktatur
  9. CANNABIS: Cannabis skal gøres 100 % legalt
  10. ALKOHOL: Der skal gennemføres en massiv oplysningskampagne om alkohols bevidsthedsreducerende virkninger

Humanistisk Folkeparti på Facebook

Sund politik

%d bloggers like this: