Holistisk sundhed figur af Per Brændgaard

Sundhed

Sundhed er det overordnede emne for alt, hvad jeg arbejder med. Jeg ønsker at fremme en mere helhedsorienteret forståelse af sundhed. Det er det, jeg kalder holistisk sundhed.

Der er ikke noget mystisk eller new age-agtigt ved det. ‘Holistisk’ betyder bare, at jeg altid arbejder ud fra et helhedssyn og med fokus på det ofte komplicerede samspil mellem de forskellige dele af den samlede sundhed. I stedet for at stirre mig blind på eller overdrive betydningen af en enkelt faktor.

Sundhed er som en kæde, der ikke er stærkere end det svageste led. Det er derfor logisk at styrke de svage led i stedet for at gøre de i forvejen stærke led endnu stærkere.

Hvis du er vant til at høre på de “almindelige” opfattelser af sundhed, så vil du nok blive overrasket over, hvad jeg mener, der også skal inkluderes i en helt sund livsstil.

Jeg definerer (holistisk) sundhed som: Fysisk, mental, social, seksuel, spirituel, politisk og planetar sundhed. Sundhed er en tilstand og ressource af så meget velvære, energi og frihed som muligt. Sundhed kræver bevidsthed og er drevet af næstekærlighed/kærlig-venlighed.

Jeg rådgiver, coacher og inspirerer både privatpersoner, arbejdspladser, virksomheder og fagfolk til mere holistisk sundhed. Kontakt mig for at høre nærmere om mulighederne for dig eller din organisation.