Sundhedscoaching med en holistisk tilgang

Jeg tilbyder personlig sundhedscoaching med en helhedsorienteret tilgang. Det foregår som individuelle samtaler med fokus på den enkeltes udvikling. Det tilbyder jeg til både privatpersoner og virksomheder.

Målet for sundhedscoaching er at øge den enkeltes velvære, energi og frihed både fysisk, mentalt og socialt. Det omfatter forebyggelse af sygdomme, men der er meget mere til sundhed end at undgå at blive syg. Det handler også om trivsel og glæde i hverdagen.

Jeg arbejder udenfor den offentlige sygesikring, og jeg har ingen aftale med private sundhedsforsikringer. En coachingsamtale varer 1 time og koster 800,- kr. inkl. moms for privatpersoner og 800,- kr. plus moms for virksomheder.

Samtaler kan enten foregå som et personligt møde ansigt til ansigt eller på afstand over telefon eller Skype. Jeg modtager klienter i min private praksis på Østerbro i København efter forudgående aftale alle ugens syv dage både dag og aften.

Kontakt mig og book en tid.

Områder for sundhedscoaching

Jeg har specialiseret mig i en holistisk (helhedsorienteret) tilgang til sundhed med særligt fokus på at hjælpe mennesker med disse sundhedsproblemer og -lidelser:

  • Usunde kostvaner: Hvis du har usunde kostvaner og føler dig klar til at tage små skridt i sundere retninger. Man kan spise sundere på mange måder. Sundhedscoaching hjælper dig til at finde den måde, der passer bedst til dig og din hverdag.
  • Usund kropsvægt. Hvis du vejer for meget eller for lidt og ønsker at gå ned eller op i vægt. Man kan regulere vægten på mange måder. Sundhedscoaching hjælper dig til at finde den måde, der passer bedst til dig og din hverdag.
  • Usund overspisning: Når du spiser mere, end din krop har behov for, evt. som spiseflip eller BED (Binge Eating Disorder, tvangsoverspisning). Sundhedscoaching med biopsykoedukation og mindful eating virker effektivt.
  • Sundhedsstress: Hvis du føler dig forvirret og belastet af rigide og modstridende råd om sundhed. Sundhedscoaching med evidensbaserede sundhedsråd med fokus på dine behov giver klar besked.
  • Madstress: Hvis du føler dig forvirret og belastet af rigide og modstridende råd om sund mad. Sundhedscoaching med evidensbaserede kostråd med fokus på dine behov giver klar besked.
  • Slankestress og fedthad: Når du tænker for meget på slankekure. Når du synes, at du er for tyk, selvom du egentlig er normalvægtig. Når du har svært ved at acceptere og elske dine naturlige, sunde fedtdepoter.
  • Motionsstress/motionsmangel: Når motion er noget, du får stress af at tænke på i stedet for noget, du rent faktisk gør. Når regler om motion er blevet en usund belastning for dig, og du føler dig klar til motion på en ny og meningsfuld måde.

Kontakt og booking

En individuel coachingsession varer 1 time og koster 800,- kr.

Kontakt mig og lad os tage en uforpligtende snak over telefonen om, hvordan jeg kan hjælpe dig. Jeg modtager klienter på Østerbro i København alle ugens syv dage både dag og aften efter forudgående aftale.

Sundhedscoaching