Sundhedsklubben

Sundhedsklubben er en online klub på PerBraendgaard.dk for alle, der ønsker at gå i dybden med holistisk sundhed – med særligt fokus på de spirituelle og politiske aspekter.

LOG IND | PROFIL | KONTO | LOG UD | OPRET | KØB

Du kan opsige eller sætte dit medlemskab på pause når som helst. Klik her for at administrere dit medlemskab.


BLIV KLOGERE PÅ SUNDHED

Sundhedsklubben er til dig, der ønsker at gå i dybden med din egen og verdens sundhed – og som er parat til at tage ansvar for egen sundhed og læring.

Per Brændgaard er din studievejleder og sundhedscoach. Gennem personlige artikler får du indblik i Pers private proces med at udvikle sin egen sundhed og indsigt i verdens sande sundhedstilstand.

Du er velkommen i klubben, uanset om din interesse primært er privat, professionel, politisk eller spirituel. Du vil opdage, at holistisk sundhed spænder meget bredt.

Som medlem har du adgang til meget mere indhold her på PerBraendgaard.dk, og du kan skrive frit med Per og de andre medlemmer om de emner, der interesserer dig. Online dialogen foregår i kommentarfelterne under de forskellige guides og artikler m.v. Brug kommentarfeltet under hvert element. Alt, hvad du skriver, kan læses af Per og alle andre medlemmer – men ikke af folk udenfor klubben.


INDHOLD

Når du har købt medlemskab og er logget ind har du adgang til dette ekstra indhold: