Sundhedskommunikation

Per Brændgaard Mikkelsen tilbyder rådgivning og konsulentbistand om sundhedskommunikation til virksomheder.

Brændgaard samarbejder kun med virksomheder, der laver reelt sunde produkter. Selvom produkterne er i orden, så kan det alligevel være svært at få de rigtige budskaber ud til de rigtige modtagere. Og det er let at ende uforskyldt i en shitstorm på de sociale medier.

Sundhed er et kompliceret emne, der kræver stor faglig indsigt. Det er let at komme til at sige noget, der er forkert og ende som taber i en sundhedsdebat. Det kan i sidste ende gå voldsomt ud over salget.

Per Brændgaard Mikkelsen har været aktiv sundhedskommunikatør i medierne i Danmark siden 1995. Han har prøvet lidt af hvert. Han har også flere års erfaring fra ansættelse hos Mannov i at rådgive virksomhedsledere og kommunikationsrådgivere om ernærings- og sundhedskommunikation. Kunderne har omfattet private virksomheder indenfor fødevarer, kosttilskud, helsekost, naturmedicin, almindelig medicin og producenter af andre sundhedsfremmende produkter. Målgrupperne for kommunikationen har omfattet både forbrugere, journalister og fagfolk.

Kontakt Per og book en tid til en gratis og uforpligtende samtale om, hvordan han måske kan blive din virksomheds nye samarbejdspartner. Alle henvendelser bliver behandlet fortroligt.