Opret gratis profil på SoMeSu socialt medie om sundhed

Din sundhedsprofil

Opret en gratis sundhedsprofil og få adgang til sundhedsvejledning samt sociale funktioner med andre brugere her på PerBrændgaard.dk. Vær med blandt de første i et nyt online fællesskab for alle, der interesserer sig for min tilgang til human ernæring og holistisk sundhed. Du vil også få meget lettere adgang til mig som din personlige sundhedsvejleder.

  • Tjek din sundhedsprofil
  • Søg krammevenner
  • Del dine erfaringer og gode råd

SoMeSu (Socialt Medie om Sundhed)

Idéen er, at PerBrændgaard.dk også skal være et socialt medie om sundhed (SoMeSu) med funktioner, som du kender fra bl.a. Facebook plus særlige funktioner med fokus på sundhed.

Opret profil

Det er gratis og hurtigt at oprette en profil. Den virker samtidig som generel brugerkonto til PerBrændgaard.dk. Du skal blot vælge  brugernavn og adgangskode samt indtaste din email, dit navn og din alder. Du vil efter få minutter modtage en email med et aktiveringslink, som du skal klikke på for at fuldføre din tilmelding. Klik også på aktiveringsknappen på den side, som linket i mailen fører dig til.

Log ind

Når du har oprettet en profil, skal du være logget ind for at få adgang til de sociale funktioner. Glemt adgangskode?

Rediger profil

Du kan nu redigere og tilføje oplysninger til din profil. Klik på dit navn under PROFIL for at gå til din profil. Klik herefter på ‘Rediger’. Du kan her vælge mellem forskellige grupper af udvidede profiloplysninger. Du bestemmer selv, hvilke felter du vil udfylde, og hvem de skal være synlige for. Du kan også tilføje eller skifte profilbillede samt coverbillede.

Profilfunktioner

Fra din profil kan du også se aktivitet, notifikationer, meddelelser, venner, grupper, fora, events og du kan ændre indstillinger for email-notifikationer og profilsynlighed.

Aktivitet

Du kan se en oversigt over aktiviteten på PerBrændgaard.dk, og du kan udgive dine egne opdateringer, som de andre medlemmer kan se.

Medlemmer

Du kan se en oversigt over alle medlemmer. Du kan anmode om venskab med andre medlemmer, og du kan sende meddelelser til medlemmer. Du finder en oversigt over dine meddelelser, venner og grupper i din profil.

Grupper

Du kan oprette grupper om de sundhedsemner, der har din interesse og dele erfaringer med de andre medlemmer.

Slet konto

Hvis du ønsker at slette din konto, så foregår det i Indstillinger i din profil.