Bliv Brændgaard Supporter

Support

Giv din support til Per Brændgaard

Giv din support til mig, og jeg vil give min support til dig. Bliv supporter for 75,- kr. pr. md. og få eksklusiv adgang til online support om holistisk sundhed.

Giv din support til Per Brændgaard og holistisk sundhed

Penge er magt

Verden er desværre sådan indrettet, at penge er den største magtfaktor. Hvis du donerer til mit arbejde, så lover jeg at bruge den frikøbte tid og energi til at fremme holistisk sundhed på den tredje vej. Du støtter ikke bare min personlige overlevelse. Du støtter en sag, der er langt, langt større end mig og dig. Det handler om sandhed, sundhed og politik. Sandhed er et stort ord at bruge, men jeg vil gøre mit bedste for at afsløre løgn og bedrag indenfor sundhed og politik. Jeg vil samtidig anvise en ny vej, der simpelthen er baseret på sandhed og kærlighed i stedet for grådighed og bedrag.

Det trods alt gode ved, at penge er magt, er, at du også har magt ved at være bevidst om, hvad du bruger dine penge til. Hvis mange mennesker betaler lidt til en stor sag, så kan vi virkelig gøre en forskel sammen!

Bliv pengedonor

Du kan blive pengedonor og støtte mit arbejde på to forskellige måder.

Du kan blive supporter og støtte det lange, seje træk med 75,- kr. om måneden. Det foregår som et medlemskab med automatisk betaling via PayPal. Du kan selvfølgelig opsige det når som helst.

Du kan også betale enkelte beløb, når du har noget til overs, eller når du synes, at jeg har gjort mig fortjent til det. Du kan betale via MobilePay til 26252010 eller til min konto i Jyske Bank: regnr. 7853, kontonr. 1405716.

Andre former for donation og støtte

Jeg er ikke fan af det nuværende pengesystem. Vi har brug for andre former for valuta end kroner og dollars. Hvis du ikke har mulighed for at donere penge, så kan du i stedet donere din tid i form af frivilligt arbejde for sagen. Kontakt mig og hør nærmere om mine aktuelle projekter, hvor jeg har brug for hjælpende hænder. Det kan også være, at du har andet, som du har lyst til og mulighed for at donere.