Book et foredrag om sundhed med Per Brændgaard

Tilbagemeldinger fra arrangører

Tilbagemeldinger fra arrangører af foredrag med Per Brændgaard:

Fremragende

“Tak for dit fremragende indlæg i sidste uge.”
– Tuncay Øzel, Contracts/Strategic Sourcing, Mærsk

Skarpt, interessant og lærerigt

“120 frivillige og ansatte ved LMS (Landsforeningen mod Spiseforstyrrelser) sad klar på årets stormøde, da Per Brændgaard afholdt et meget skarpt, interessant og lærerigt foredrag. Det var inspirerende med en ny vinkel på overspisning og alle blev engageret ved en meditationsøvelse om sult- og mæthedsfølelsen. Foredraget bidrog uden tvivl til en større og mere nuanceret forståelse af overspisning, som LMS’ rådgivere kan anvende aktivt i mødet med vores brugere, som kæmper med spiseforstyrrelser.”
– Anne-Mette Diedrichsen, ledende rådgivningskoordinator, Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade

Godt og ægte

“Tak for et godt og ægte oplæg på Dalgas Skolen. Du gik rent ind, vores elever snakker stadig om dig.”
– Ulla Rasmussen, Underviser og projektkoordinator, Dalgasskolen

Dejligt inspirerende

“Per har hos os i Fit&Sund (Fitnesskæde) holdt et dejligt inspirerende foredrag om sundhed og nydelse. Han har med sin brede og kompetente tilgang til sundhed ramt et niveau, hvor alle kan være med fra nystartet- til erfaren-elite-motionist. Han har et herligt glimt i øjet og får humoren med i en varm og venlig seriøs tone. Per formår at gøre teori til praksis på en let tilgængelig måde. Hans “sunde” tilgang til, hvad sundhed også er, giver følelsen af at lytte til en kompetent fag-person med en bred og alsidig viden, som ikke er styret af mediernes mange “mirakelkure”. Han kan varmt anbefales!”
Mia Moulskov, Fit&Sund

Befriende

“Tak for din medvirken på Egelund Slot. Det var et super indlæg, du fik mange roser ved evalueringen, og så synes rigtigt mange, at det var befriende med din anderledes tilgang til emnet sundhed.”
– Jan Bendtsen, Kursus- og facilitychef, Dansk Arbejdsgiverforening

Stof til eftertanke

“Vi har fået rigtig god og positiv respons på aftenens indhold og som nogle af deltagerne efterfølgende har sagt, så var det et oplæg, der gav stof til eftertanke – leveret på en levende, uhøjtidelig og ikke-fordømmende måde.”
– Birgitte Pedersen, Scleroseforeningens lokalafdeling Brønderslev/Hjørring og Hjørring Handicapsport

Humor og god publikumskontakt

“Tusind tak for dit foredrag her i Gudme. Det var utroligt interessant at få et indblik i dit nytænkende syn på sundhed, som du formidler med humor og god publikumskontakt. Vi håber på snart at kunne præsentere dig her igen.”
– Anneline Köhler Juul, skoleleder, LOF Sydfyn

Nærværende formidling

”Per formår at motivere deltagerne til at gennemføre holdbare livsstilsændringer via hans nærværende formidling og stærke faglige afsæt. Tilbagemeldingerne fra de deltagende ledere har været fantastisk positive og fortæller om, at hans softcore tilgang med ”de-små-skridt” giver mening og masser af succesoplevelser i en forandringsproces”.
– Janni Nyby, Strategisk HR-udviklingskonsulent, Aalborg Kommune, HR og Arbejdsmiljø

Skarp faglighed, humor og involvering

”Pers budskaber står helt klart frem. Han kommer med gode eksempler på sin tilgang og fanger målgruppen med en god blanding af skarp faglighed, humor og involvering.”
– Ditte Lykke Johansen, projektleder, Aarhus Kommune

Realistisk  og inspirerende

“Per Brændgaards foredrag her på Livsstilshøjskolen Gudum, var lige i øjet. Vi har kursister der forsøger at gøre noget ved deres livsstil. De fik meget forærende med dette foredrag, som var både realistisk og inspirerende. Det gode ved  budskabet som Per Brændgaard formidler, er det ikke fordømmende og det nænsomme med de små skridt, så alle føler, de kan være med, og at det ikke er håbløst på forhånd.”
– Gunhild Jeppesen, viceforstander, Livsstilshøjskolen Gudum

Griber folk hvor de er

“Tak for et rigtigt godt foredrag. Det har givet stof til eftertanke hos rigtig mange af mine medarbejdere. Du forstår at gribe folk hvor de er og løfte dem videre derfra, tak for det.”
– Hanne Mosdal, leder af rengøringen, Halsnæs Kommune

Brænder igennem og giver plads

“Hvis man hver dag spiser en pose matadormix, så kan første lille skridt til varigt vægttab eventuelt være at starte med at tage det første stykke og smide det væk – og så spise resten af posen”. Så små skridt og så anerkendende en tilgang til menneskers dagligliv brændte igennem ved Pers oplæg på Aalborg Kommunes første sundhedsambassadøruddannelse. Deltagerne udtrykte begejstring, og flere fortalte, at dagen virkelig havde givet dem et andet syn på dét at tabe sig. Per har en bred faglig tilgang til vægttab. Han brænder igennem på en måde, der giver god plads til dialog og diskussioner – og derved giver han også god plads til at få stillet spørgsmål ved en række myter, der knytter sig til overvægtsområdet. Per er således også god til at aflære og til at give plads til at se mad på en ny positiv måde. En måde hvor der er rig mulighed for nydelse og nærvær i dagligdagen – også for de, der skal tabe sig. Oplægget blev holdt for en bred faglig skare, som bl.a. bestod af pædagoger, socialrådgivere og ansatte med sundhedsfaglig baggrund. Vi håber at kunne hyre Per igen til næste hold.”
– Lone Schriver, sundhedskonsulent, Aalborg Kommune

Utrolig energisk og livlig

“100 ansatte fik hvad de kom efter, nemlig viden om hvad der er sund og usundt at spise. Per formåede på en interessant og inspirerende måde, at formidle sin viden om sund kost ud til sit publikum. Han kom med gode eksempler fra hverdagen, og gjorde op med de mange myter omkring kost og bl.a. slankekure. Han er en utrolig energisk og livlig foredragsholder, der satte skub i en god sund debat blandt publikum. Per Brændgaard var inviteret som foredragsholder, i forbindelse med et projekt ‘Vi vægter dig højt’. Projektet består af forskellige tilbud til medarbejdere i Sønderborg Kommune, der gerne vil tabe sig, eller er interesseret i sund kost og motion.”
– Gitte Lauritzen, sundhedskonsulent, Sønderborg Kommune

Ingen løftede pegefingre

“Det er interessant, at Per B. har fokus på hvorfor vi f.eks. spiser chokolade, altså nydelsen, i stedet for kun at fokusere på resultatet af vanerne – de mange ekstra kg. Mange medarbejdere er blevet inspireret til at ændre små ting i hverdagen og dermed øge sundhed og trivslen. Det er dejligt befriende at ikke få løftede pegefingre, men derimod at møde en erkendelse af at vi alle er mennesker og skal have en fornuftig balance mellem sundhed og livskvalitet.”
– Anne Sofie Asmussen, HR-konsulent, Danfoss Drives

Meget positive tilbagemeldinger

“Tilbagemeldingerne fra deltagerne var meget positive. Vi fik inspiration til, hvordan man kan motivere til sundere vaner og navigere i forhold til de mange divergerende sundhedsbudskaber. Foredraget var nuanceret og gav stof til eftertanke, samtidig med at hele salen var godt underholdt.”
– Mathilde Østergård, ernæringskonsulent, Beauvais

Bygger bro mellem faggrupper

”Per Brændgaard har stor og bred viden om den vigtige betydning af kost og livsstil for forebyggelsen af hjertekarsygdom. Hans kombination af naturvidenskabelig viden og målgruppeorienteret kommunikation hjælper til at bygge bro mellem faggrupper. Han formår at trænge igennem med budskaberne på scenen, både til lægfolk og fagfolk, på en rolig, enkel og vedkommende måde – krydret med humor og en nuanceret indstilling.”
– Niels Adler, presse- og kommunikationschef, Hjerteforeningen

I særklasse

“Per er en foredragsholder og underviser i særklasse: klar og engagerende.”
– Martin Helfer, psykolog, Struerskolen

Inspirerende og instruktiv

“Pers foredrag var meget inspirerende og instruktivt.”
– Ellen Dall, Trekantsområdets Erhvervskvinder

Stor inspiration og humor

“Vi havde en dag i Silkeborg, hvor Per med stor inspiration og humor virkelig brændte igennem med sit budskab. Det kan være uoverskueligt som svært overvægtig at skulle i gang med et langvarigt vægttabsforløb, men med små skridt fornemmes det noget lettere at begive sig af sted. SÅ denne dag har sat sine spor hos medlemmerne. I år har jeg så hørt Per 3 gange og hver gang fundet noget nyt til inspiration til mit forløb.
– Karen Bak Andersen, formand for Fnuggeline – netværk for svært overvægtige kvinder

Evalueringerne er tårnhøje!

“DSB bruger Per Brændgaard på vores seniorkurser. Deltagerne er fortrinsvis mænd nær de 60 år. Til denne gruppe evner Per Brændgard at formidle betydningen af kostens sammensætning. Gennem eksempler og dialog – mand til mand – oplever de at små ændringer nytter, også for deres livsstilsproblemer. Evalueringerne er tårnhøje!”
– Birgitte Strømgård, kontorchef, DSB

Fænger publikum

”Vi har haft glæden af at have Per Brændgaard som både foredragsholder og underviser, og har oplevet ham beskrive ”små skridt” på en tilgængelig, inspirerende og lærerig måde. Han fænger sit publikum med mange konkrete eksempler samt sit provokerende udtryk med vægt på den sproglige del af kostvejledningen.”
– Sheila Eva Skov, projekt- og teamleder, Familievægtskolen, Sundhedssekretariatet, Vordingborg Kommune

Fagligt stærkt funderet

“I en tid, hvor mange aktører byder ind med metoder til at komme fedmeproblematikken i møde, er det en fornøjelse at møde en særdeles kompetent formidler som Per Brændgaard, der også er fagligt stærkt funderet. Hans engagement i Små Skridt-metoden er smittende, og han går gerne i dialog omkring udfordringer i behandlingen.”
– Pia Müller, alment praktiserende læge, formand for redaktionsgruppen bag ’Klinisk vejledning for almen praksis: Opsporing og behandling af overvægt hos voksne’ fra Dansk Selskab for Almen Medicin i samarbejde med Sundhedsstyrelsen

Hans enorme engagement er meget inspirerende

”Per Brændgaard giver med Små Skridt den traditionelle sort/hvide tilgang til vægttab baghjul. I sine foredrag inviterer han medrivende tilhørerne ind i en nuanceret og menneskelig verden, der giver håb om vægttab uden kalorietælling og nederlag. Per er en stor faglig kapacitet inden for vægttab og hans enorme engagement i Små Skridt er meget inspirerende. Jeg kan kun anbefale Per som foredragsholder  – det giver stof til eftertanke”
– Lena Theilgaard Andersen, Forebyggelseskonsulent i Kræftens Bekæmpelse

Gør op med myter og fordomme

”Faglig særdeles kompetent, pædagogisk godt struktureret og med et godt miks af humor og et glimt i øjet er Pers foredrag fuld af en bred og seriøs viden, hvor der bliver gjort op med flere myter og fordomme i “slankejunglen” og samtidig givet mange umiddelbart brugbare tips og ideer til brug for både min sygeplejerske og min egen kliniske hverdag som praktiserende læge. Jo, små skridt går rent ind – hele vejen.”
– Henrik Rømer, alment praktiserende læge

Altid motiverende

“Det er ikke nemt at gøre kommunikation om ernæring og sund kost vedkommende og engagerende.  Og dog – hver gang jeg hører Per tale virker det sådan. Hans fokus på at fortælle den gode og opbyggende historie uden at stikke den hævede pegefinger i hovedet på os er altid motiverende.”
– Michael Bom Frøst, lektor, ph.d., Institut for Fødevarevidenskab, Københavns Universitet

Kompetent, forståelig og underholdende

”Per Brændgaard formidler ernæringsviden på en kompetent, forståelig og underholdende facon. Per har desuden en yderst veludviklet kritisk sans, som han klogt og tydeligt benytter til at adskille fup fra fakta”.
– Mie Bendtsen, projektleder, Øresund Food Network

Rolig og charmerende

“Et yderst spændende foredrag om Små Skridt – præsenteret på en pædagogisk, inspirerende og tilgængelig måde. Per Brændgaard håndterer modstanden og modargumenterne på sin egen rolige og charmerende måde, men er samtidig skarp og fastholdende i forhold til sin overbevisning om principperne i metoden Små Skridt.”
– Aase Koch, uddannelsesleder, Sundhedsfaglig efter- og videreuddannelse, University College Syd

Skatkammer af viden

“Det der gør Per Brændgaards foredrag og kurser super gode og spændende er, at han har et rigt skatkammer af viden inden for sundhed og ernæring, som han gavmildt deler ud af. Han er opdateret på den nyeste viden. Kender til de psykologiske aspeter omkring livsstilændringer og er fuldstænding solidarisk med sine tilhørere/brugere. Han er “moderne” i sine holdninger på den gode måde. Kurserne er gennemstrømmet af opmærksomhed, viden, humør og indsigt –  og viften af mennesker Per vejleder er stor og mangfoldig, hvilket gør kurserne nuancerede, livlige og fulde af råd og viden som den enkelte umiddelbart kan bruge i sit eget liv”
– Better Lübbert, kunstner og aftenskoleleder, Hundested Aftenskole

Fastholder mig hele vejen

”Jeg oplever Per som en levende og nærværende foredragsholder. Han formår at konkretisere og nuancere oplæggene på sådan en måde, at han formår at fastholde mig hele vejen”.
– Nina Frahm, formand for Adipositasforeningen – Landsforeningen for Overvægtige

En kompetent og behagelig foredragsholder

”Per Brændgaard er en kompetent og behagelig foredragsholder. Han formår at fastholde tilhørernes interesse, fordi han kan underholde og undervise på én gang.”
– Sigrid L. Sørensen, leder af slankeafdelingen, konceptudvikler, fitness dk

Strålende

“Tusind tak for et strålende foredrag/undervisning om Små Skridt. Jeg har kunnet bruge din undervisning i mit eget arbejde som sundhedskonsulent. Du forklarer på en fin måde med billeder. Det har for mig været med til at forenkle sundhedsbudskabet. Konceptet Små Skridt bruger jeg meget, når jeg afholder rygestopkurser. Det er virkeligt brugbart, når rygerne har brugt ressource-repertoiret på rygestoppet og vægten stiger uhæmmet. Du tydeliggør ansvaret for livsstilsændringen, f.eks. når du sætter de to formidlingsformer over for hinanden: Den sundhedspædagogiske og den moraliserende. Når jeg som sundhedskonsulent fornemmer ansvaret føres over på mig er det ofte formidlingsformen, der er ændret til en mere moraliserende form.”
– Jette Langhorn, sundhedskonsulent, Næstved Kommune

Forstår at koble teori med praksis

“Per er en engageret og motiverende foredragsholder – der er ingen tvivl om, han virkelig brænder for sit område og bedst af alt har konkrete metoder til at opnå resultatter – og det er der brug for, hvis man vil opnå varige kost- og sundhedsresultater. Per forstår at koble kost teori med praksis og resultater. Efter et foredrag med Per går man hjem ikke kun med fornyet inspiration og viden men også med konkrete redskaber, så man efter Per devisen kan tage små skridt mod vægttab, sundhed og energi. Herudover har han en skøn afslappet måde at levere sine budskaber på – kost handler jo også om nydelse og Per formår at tale om kostrådgivning på en positiv og inspirerende måde – så folk får lyst til at tage fat omkring deres kost og gøre noget aktivt for at ændre på de gamle kostmønstre. Jeg kan varmt anbefale Per som foredragsholder, coach og inspirator.”
– Annemarie Jørvad, marketingchef, Falck Healthcare

Deltagerinvolvering helt i top

“Per har igennem de seneste to år undervist på Finansforbundets kursus ‘Sund med nydelse – Forøg din ydelse’. Det kan tydeligt mærkes, at Per har en pædagogisk uddannelse. Hans deltagerinvolvering er helt i top, han har respekt for deltagernes virkelighed og muligheder, og han arbejder med læring som en proces. Hans oplæg er levende og fyldt med eksempler og øvelser, der forstyrrer deltagerne og derved er med til at optimere læringsudbyttet.”
– Anne Tellerup, master i voksenuddannelse, kursusleder i Finansforbundet

Fløde for øregangen

”At være kursusleder sammen med Per B er en unik oplevelse, både fordi man får bibragt den viden, man har absolut brug for og en del viden, man ikke vidste, man havde brug for, og fordi man både får svar på sine mange spørgsmål, hvor svarene ligesom hele undervisningen – er sober, fagligt sundt funderet og anvendelige i hverdagen. Der er ikke for mange søjlediagrammer eller unødvendige grafer, alt unødvendigt er siet fra, også i Pers sprog, som er fløde for ens øregang. Måske ikke det heldigste billede i denne sammenhæng. Og dog, Pers undervisning går ud på, at intet er forbudt. Man lærer i stedet at undersøge med alle sanser, hvad det er, man ”har gang i” for at få svar på spørgsmålet ”Er det noget, jeg vil have”, eller kan det udskiftes med noget andet, der er bedre for min krop og som smager lige så godt?”
– Michala Eich, sygeplejerske, kursusleder i Lægeforeningen, formand for den tværfaglige uddannelse for personale ansat i almen lægepraksis i Region Hovedstaden

Kan underholde og undervise på én gang

”Per Brændgaard er en kompetent og behagelig foredragsholder. Han formår at fastholde tilhørernes interesse, fordi han kan underholde og undervise på én gang.”
– Sigrid L. Sørensen, leder af slankeafdelingen, konceptudvikler, fitness dk

Særdeles frugtbart samarbejde

“Samarbejdet på vores kursus ‘Sundhedsfremme med fokus på stresshåndtering og arbejdsfastholdelse’ er særdeles frugtbart, da Per med fokus på mad med nærvær bidrager til kursisternes mindfulness-træning, og kursets mindfulness-træning bidrager til øget nærvær på mad-området. Desuden er indlæring af Små Skridt-metoden helt i tråd med, hvorledes kursisterne gerne skal forholde sig i forhold til livets øvrige områder og ikke mindst ved tilbagevenden i arbejde.”
Anne Grete Jensen, speciallæge i almen- og samfundsmedicin, MPH, Center for Arbejdsfastholdelse, Arbejdsmedicinsk Afdeling, Region Hovedstaden

Tilbage til det grundlæggende i livet

“Jeg oplever Pers tilgang til mennesket som værende meget autentisk. Han vender helt tilbage til det grundlæggende i livet som beror på, at vi alle har det frie valg; vi skal huske på, hvem vi er, og at vi alle hver dag og mange gange om dagen vælger. De valg er med til styre os i forskellige retninger, og nogen gange bliver det til usunde vaner og overvægt. Han ser vigtigheden i nærvær i livet, i det man gør, når man gør det. Han formidler på en utrolig nærværende, empatisk og humoristisk måde dette til os som tilhørere, og samtidig formår han at få mig som person til at se, hvorledes jeg selv kan være med til at give det her videre til hjælp for andre. Per kan formidle viden, følelser, indsigt og nærvær, så man som tilhører føler sig helt grebet undervejs.”
– Anette Feldthus, konsultationssygeplejerske, kursusleder i Lægeforeningen