Tilbagemeldinger fra krammeklienter

Tilbagemeldinger fra Per Brændgaards krammeklienter:

Tæt og ægte kontakt

“Kramning med Per gør det trygt at mærke og opleve sig selv i tæt og ægte kontakt med et andet menneske. Dette har været meget vigtigt for mig at opleve, da kram og kramning på ingen måde har været en naturlig af min opvækst. Krammeterapi er nærværende berøring, og det er healende for både krop og sjæl. Per gør det trygt at arbejde med sig selv i relation til et andet menneske gennem kramning, der sker med autenticitet og nærvær. Alle skulle unde sig selv muligheden for at opleve det, og jeg kan kun give Per mine varmeste anbefalinger.”
Emilie, 42 år

Aldrig har jeg følt mig så tryg

”Hej. Jeg skriver nok måske lidt mere senere, men vil bare lige skrive tusind tusind tak for i dag. Aldrig har jeg følt mig så tryg, det var vildt fantastisk, og jeg kan mærke, det har åbnet nogle ting inden i mig, der er godt at få bearbejdet. Jeg er så taknemmelig over det, du har gjort. Tak. Jeg ved slet ikke, hvordan det skal beskrives, den måde det har påvirket mig på – men tænker det ved du sikkert godt. Det var så fantastisk at blive rørt, set og mærket på den måde. Og at blive respekteret i det uden på noget tidspunkt at være i tvivl om, at du har styr på det og etikken i orden osv. Som skrevet har jeg aldrig følt mig så tryg ift berøring og alt det der er i det. Det har været voldsomt men på den gode måde. Jamen jeg kan slet ikke beskrive det. Tak igen!”
Kvinde, 36 år

Et meget empatisk og hjertevarmt menneske

“Oplevelser med krammeterapi:
For mig har krammeterapi hos Per været en varm og fornøjelig påmindelse om, hvad der er vigtigt her i tilværelsen. Det lyder stort, men det føles også sådan, og jeg er rigtig taknemmelig for processen. Gennem venlighedsmeditation og kærlige kram har jeg fundet ind til en ro i mig, hvilket beriger hele min hverdag. Jeg kan virkelig anbefale krammeterapi hos Per, som er et meget empatisk og hjertevarmt menneske.”
– Heidi, 32 år

Meget berigende og utroligt intenst

“Selv for det mest kærlige menneske, for hvem det falder let og naturligt at give og modtage kram og kærtegn, kan tanken om at kramme nærværende med en fremmed virke grænseoverskridende. Men netop dét at give og modtage fra et hidtil fremmed menneske er i sig selv meget berigende og utroligt intenst. Min klare anbefaling er, at ALLE bør prøve dette, da det er berigende på så mange plan.
Afhængig af personlighed og livssituation vil det være forskelligt, hvilke følelser der gennemstrømmer kroppen – men sikkert er det, at alle vil gå derfra med en fantastisk følelse i krop og sind af at være LEVENDE med hver en fiber i kroppen. Vær åben og giv dig selv en værdifuld oplevelse – du fortjener den.”
– Helle, 37 år

Varme og beroligende hænderlvære

“Tilbagemelding krammeterapi:
Jeg følte stor velvære ved at være i krammeterapi ved Per. Hans hænder var varme og beroligende. Jeg faldt i dyb søvn, da jeg kom hjem. Fik forkælet mig med kage og slik, da jeg gav mig selv lov til at nyde det. Om natten sov jeg fantastisk og for første gang i 2 år vågnede jeg og mærkede min seksualitet, der ellers er helt væk. Det var en stor lykkefølelse at komme i kontakt med den.”
– Nina, 51 år

Det beroligede mit nervesystem

“Det var en rigtig god oplevelse. Jeg følte, at det beroligede mit nervesystem, som er overaktivt. Tusind tak for sessionen. Det, der undrede mig mest ved sessionen var, at jeg ikke var nervøs, hvad jeg normalt ville være.”
– Vivian, 46 år

Skøn ro og utrolig dejlig energi

“Per var hele vejen igennem super sød, nærværende  og behagelig, og ikke mindst meget professionel, så jeg nåede ikke på noget tidspunkt at være nervøs. Per forklarede både inden og undervejs, hvad der skulle foregå, og hvad jeg kunne støde på af tanker og følelser, og hvad jeg kunne gøre ved dem. Alt i alt var det en skøn oplevelse, som foregik udenfor min comfortzone, men som absolut efterlod mig i en tilstand med en meget skøn ro og utrolig dejlig energi, og det er helt sikkert noget, jeg vil prøve igen. Tak for en skøn oplevelse!”
– Christina, 46 år

Balsam for sjælen

“Og hvordan var det så? Var det underligt og intimt at kramme med en fremmed? Ja til en start var det da, men efterhånden følte jeg en energi brede sig i min krop, som var så fin og ren. At blive favnet og bare få lov at modtage, uden modforventninger, var ren balsam for sjælen. Jeg fik flashback til min barndom, hvor det bedste i verden var at stå trygt og godt i min mors arme og få et “morkram”. Og jeg løb gradvist tør for tanker, hvilket i sig selv er en sjældenhed i min verden. Da vi bagefter evaluerede oplevelsen var jeg sørme også løbet tør for ord. Jeg kunne kun sige, at det havde været så fint og dejligt! Hvilket i grunden er essensen af min krammesession. Det var en virkelig fin sansemættende oplevelse, som jeg kun kan anbefale.”
Charlotte, 47 år

Sov som en sten

“Tak for hyggelig prøvekrammesession. Det var lige, hvad jeg trængte til… for første gang siden jeg blev gravid, sov jeg som en sten om natten… oven i købet to nætter i træk!”
– Stine, 41 år

Hverken grænseoverskridende eller kedeligt

“Per er meget dygtig til at kramme. Det er en berigende oplevelse, som jeg uforbeholdent kan anbefale. Per har en nærmest intuitiv sans for hvor meget/hvor lidt du kan tåle/ønsker, således oplevede jeg at niveau og fremdrift hele tiden var afstemt med mit behov og parathed, uden at jeg behøvede at sige noget. Det var hverken grænseoverskridende eller kedeligt. Jeg følte mig tryg hele vejen igennem – og særdeles tilfreds. Jeg forlod sessionen opstemt og med en følelse af åbenhed. Med krop og sind beroliget. Det føltes godt, og jeg vil have mere.”
– Liss, 48 år

Utrolig fint afbalanceret

“Jeg har haft den dejlige oplevelse at have en krammesession med Per og jeg kan varmt anbefale det. Det var så fint og dejligt og en utrolig god oplevelse. Det føltes som en stor gave at opleve nærhed med et menneske, man egentlig ikke kender, og hvor man mærker, at der er en bevidst og kærlig tilgang, og at hele processen afhænger af kemien i mødet, og hvor den enkeltes grænser ligger. Det var en session, der var utrolig fint afbalanceret i forhold til det, som jeg havde brug for, og Per var utrolig opmærksom på mig og selv de mindste signaler, jeg sendte. Tak for det – det var en rigtig dejlig krammesession.”
– Anne, 44 år

God kombination af afslapning og nærhed

“Krammeterapi er en rigtig god kombination af afslapning og nærhed, jeg er vild med konceptet. Det giver mig den nærhed, som jeg som single mangler i min hverdag. Derudover er Per et sødt og sympatisk menneske og jeg føler mig derfor fuldstændig tryg under hele sessionen, så jeg bare skal nyde øjeblikket og mærke den omsorg, det giver mig.”
– Henriette, 27 år

Fantastisk indføling og nærvær

“Jeg kan varmt anbefale krammemeditation hos Per B. Pers væsen er rent og fint, og han har en fantastisk indføling og nærvær, der gør, at man roligt kan hengive dig til hans undervisning. Pers undervisning kan ændre ens liv på den skønneste og smukkeste måde.”
– Isabelle, 29 år

Jeg har tabt 10 kg

“Jeg har tabt 10 kg ved at gå til kramning hos Per og ved at begynde at nyde min mad mere.”
– Jannie, 53 år

Overraskende på en positiv måde

“Det var overraskende på en positiv måde.”
– Jens, 23 år

Tilfører kram noget ekstra

”Per tilfører kram noget ekstra. Jeg har altid været glad for at kramme og gjort det meget. Men nu har jeg lært at give mine kram en dybere intensitet. At trykke lidt mere og holde ved lidt længere. Begge dele for at give, både mig selv og den jeg krammer, de bedste muligheder for at mærke glæden ved et godt kram og den oxytocin, det sender rundt i kroppen. Tak.”
– Sara, 40 år

En fantastisk, afsmittende ro

“Per har en fantastisk, afsmittende ro, der løsner op for en situation, der umiddelbart kan virke grænseoverskridende. Hans rummelighed og kærlighed kender ingen grænser.”
– Emilie, 37 år

 

Holistisk ernæring og sundhed