Tirsdagstræf med foredrag om konspirationsteorier

Sommerskole: Per Brændgaard tilbyder en række åbne foredrag i løbet af sommeren. De foregår i hans private stue på Willemoesgade 31, 4. th., 2100 København Ø på tirsdage kl. 16:30-18:30. Det koster 50,- kr. at deltage, og man betaler i døren. Der vil også være mulighed for spørgsmål og debat. Tilmelding: mail@perbraendgaard.dk eller SMS 26 25 20 10. Det er også muligt at være med online via Zoom-link. Link udgives her på siden senest 1 time før hvert arrangement.

Datoer og emner

Det gennemgående tema for foredragsrækken er konspirationsteorier, sandhedssøgning og kritisk tænkning. Alle med interesser i emnet er velkommen. Konspirationsteorier om corona har ikke et selvstændigt punkt, men Per Brændgaard vil hver gang også præsentere resultatet af ny research om det emne, så deltagerne i løbet af sommerskolen kan komme tættere på sandheden om corona. Herunder sandheden om coronatest, -tal, -vacciner og -pas – herunder konspirationsteorierne om, at testpindene og covid-19-vaccinerne er tilsat stoffer, der er decideret skadelige, evt. i samspil med 5G-mikrobølgestråling.

  • Tirsdag 13. juli kl. 16:30-18:30: Psykologisk forskning i konspirationsteorier med fokus på de psykiske behov, som det at tro på konspirationsteorier kan være en følge af. Zoom-link. Tjek ind fra venteværelset fra ca. kl. 16:15. Foredraget starter lidt over 16:30.
  • Tirsdag 20. juli: Konspiration vs Paranoia: Lider verden af konspiration, eller lider du af paranoia? AFLYST
  • Tirsdag 27. juli: Flat Earth – En konspirationsteori om en konspirationsteori. AFLYST og erstattet af dette arrangement
  • Tirsdag 3. august: Q-Anon og passivisering via håb.
  • Tirsdag 10. august: 9/11 – islamistiske vs zionistiske konspirationsteorier.
  • Tirsdag 17. august: Konspirationsteorier om jøder, nazister og Holocaust.
  • Tirsdag 24. august: Konspirationsteorier om sex, porno og MeToo.

Gruppe på Facebook

Begivenhed på Facebook

Kalender