Ny uddannelse: Human Ernæringscoach

Vil du gerne arbejde som kostcoach eller slankecoach? Vil du gerne lære en mere menneskelig og helhedsorienteret tilgang til kost og ernæring? Så er Per Brændgaards nye uddannelse til Human Ernæringscoach måske lige noget for dig.

Kom med på Hold 1, der starter den 8. januar 2020. Kontakt Per for at tilmelde dig eller for at booke en tid til en gratis og uforpligtende samtale om uddannelsen, hvor du kan få svar på dine spørgsmål.

Uddannelsen er til dig, der ønsker at have human ernæringscoaching som dit primære erhverv som selvstændig eller som en supplerende kompetence til andet erhverv som selvstændig eller ansat.

Du lærer en ny tilgang til kostvejledning, der ikke kræver, at du har dybdegående viden om fysiologi, biokemi og forskning for at kunne arbejde med det forsvarligt og effektivt.

Uddannelsen er privat, og det kræver ingen særlige forudsætninger at søge om optagelse.


Indhold på uddannelsen

Uddannelsen til Holistisk Ernæringscoach omfatter 51 lektioner i alt. Undervisningen foregår på et hold og ved møder i den virkelige verden. Indholdet veksler mellem oplæg, dialog og øvelser. Der vil også være hjemmearbejde og selvudvikling mellem møderne. Pensum omfatter Per Brændgaards bøger og supplerende udgivelser om emnet.

Emner på uddannelsen:

 1. Menneskets behov for næring og næringsstoffer
 2. Kostråd i teori og praksis
 3. Opskrifter, færdigmad og madstress
 4. Kosttilskud og individuelle ernæringsbehov
 5. Kunsten at blive og holde sig slank
 6. Små skridt-metoden
 7. Ernæringspsykologi, motivation og etik
 8. Bevidsthedsbaseret coaching og rollen som coach
 9. Kostvaner og meditation
 10. Samspillet mellem kost, stress og psyke
 11. Mindful spisning og sund nydelse
 12. Oxytocin – og berøring som næring
 13. Håndtering af overspisning og trøstespisning
 14. Samspillet mellem kost og motion
 15. Human ernæringscoaching i praksis
 16. Selvudvikling og selvindsigt om eget forhold til mad
 17. Virksomhed og markedsføring

Uddannelsen afsluttes med en individuel, mundtlig eksamen, der vurderes bestået eller ikke-bestået.

Pensum til uddannelsen

 • ‘Små skridt til vægttab – der holder‘ af Per Brændgaard i samarbejde med Sundhedsstyrelsen [kan downloades gratis på Sundhedsstyrelsens hjemmeside]
 • ’10 veje til vægttab’ af Per Brændgaard i samarbejde med Sundhedsstyrelsen [kan downloades gratis på Sundhedsstyrelsens hjemmeside]
 • Bogen ‘Mindful spisning – Vægttab med nærvær og nydelse’ af Per Brændgaard og Uffe Damborg [kan lånes på biblioteket] eller ‘Mindful Eating Awareness – Weight Loss With Wisdom’ [kan købes på Amazon.com]
 • Lydbogen ‘8 meditationer: instruktion i mindful spisning’ af Per Brændgaard [kan købes i webshoppen på PerBraendgaard.dk]
 • Bogen ‘Slankekurs: 12 trin til et sundt og holdbart vægttab’ af Per Brændgaard [kan lånes på biblioteket]
 • Bogen ‘Slank på ét sekund: Små ændringer – Stor effekt’ af Per Brændgaard [kan lånes på biblioteket]
 • Noter og links udleveret undervejs på uddannelsen

Kom med på hold 1!

Det første hold af den nye uddannelse starter onsdag den 8. januar kl. 17 hos Per Brændgaard, Willemoesgade 31, 4. th., 2100 København Ø. I anledning af uddannelsen har Per indrettet et rum til undervisning med skærm til Power Point, tavle, stole, osv. Der er plads til max. 12 deltagere på hold 1.

Tider for hold 1: onsdage kl. 17-20 den 8/1, 15/1, 22/1, 29/1, 5/2, 19/2, 26/2, 4/3, 11/3, 18/3, 25/3, 1/4, 15/4, 22/4, 29/4, 6/5 og 13/5 2020.

Introduktionspris: spar 50 %

En plads på uddannelsen vil normalt koste 9.500,- kr. Da det er første gang uddannelsen kører, så tilbyder Per Brændgaard pladserne til halv pris, dvs. kun 4.750,- kr. Dertil kommer udgifter til pensum/litteratur.

Kontakt Per nu for at sikre dig en plads på hold 1 med rabat. Din tilmelding er registreret, når du har modtaget en bekræftelse retur.