Uddannelsen til krammecoach

Jeg tilbyder uddannelsen til krammecoach til dig, der vil arbejde professionelt med kram og klienter.

Som krammecoach kan du hjælpe mennesker til at få mere bevidst berøring i hverdagen med henblik på sundhedsfremme. Du kan også bruge dig selv og din egen krop til at kramme med klienter på en professionel, autentisk og ikke-seksuel måde.

Jeg tilbyder en gratis samtale til alle, der overvejer at uddanne sig til krammecoach hos mig. Der kan jeg give mere information om uddannelsen, og jeg vil vurdere, om jeg finder dig egnet. Kontakt mig og lad os finde en tid.

Uddannelsen foregår som en kombination af individuel undervisning med mig og aktiv deltagelse i forskellige gruppearrangementer. Supervision af dit arbejde med dine egne klienter er også centralt for din uddannelse til krammecoach. Du vil i starten arbejde med prøveklienter gratis, men når jeg vurderer, at du er klar til det, så kan du også begynde at tage penge for dit arbejde som krammecoach under uddannelse.

Indhold i uddannelsen til krammecoach

Uddannelsen til krammecoach hos mig varer 1 år og koster 4.995,- kr. Jeg vil være din personlige lærer gennem hele dit forløb. Du kan starte, når du vil.

Efter den indledende samtale planlægger vi sammen et individuelt uddannelsesforløb, der passer til dig. Der indgår disse dele i din uddannelsespakke:

  • Individuelle uddannelsessessioner med mig
  • Evt. også praktiske krammesessioner med en af mine krammeassistenter
  • Deltagelse i mine gruppearrangementer (krammeworkshop, krammecafe og krammefest)
  • Supervision i din personlige udvikling og i dit arbejde med krammeklienter
  • Afsluttende eksamen og certificering

Kontakt mig og lad os tage en snak om mulighederne for dig.

PerBrændgaard.dk
%d bloggers like this: