Vær på vagt for Obama-metoden

6 jan

Obama-metoden er den smarte metode, som magthaverne i USA brugte i forbindelse med at få Barack Obama valgt som præsident. Vær på vagt for, at der formentlig dukker en ny Obama-figur op i kølvandet på Trump. Lækker, forførende og fuld af manipulation.

Det går Obama-metoden ud på

Magthaverne bruger Obama-metoden, når befolkningen er ved at være dødtrætte af krig og kapitalisme. Og når de virkelig længes efter fred og retfærdighed. Så sætter man en tilsyneladende dejlig humanist som Obama i stilling og får ham valgt ind. Derefter kan man så styre ham til at føre en helt anden politik, end han gik til valg på. Med endnu mere krig og kapitalisme til følge. Det eneste, der er lidt uklart er, hvorvidt Obama var klar over spillet, eller om han var et offer ligesom den amerikanske befolkning.

Vi ser det samme i Danmark, når socialistiske eller socialdemokratiske partier går til valg på deres principper. Når de så er blevet valgt ind og har fået regeringsmagten, så fører de den modsatte politik. Sikkert fordi at magt korrumperer, og at verden desværre er alt for styret af penge. Og sikkert også fordi at de ægte, humanistiske idealister giver op meget tidligt i deres politiske karriere, når de indser, hvad det reelt kræver at komme til tops.

Godt man ikke er politiker. 🙂

Pas på Obama-metoden

Comments are closed.