Vejledning til medlemskab og abonnement

DEFINITION

Et medlemskab fungerer rent teknisk som et abonnement til PerBraendgaard.dk. Afhængigt af typen af abonnement giver det dig adgang til forskellig ekstra indhold og services. Du skal være logget ind og oprettet for at få adgang til det ekstra indhold for medlemmer.


GRATIS PROFIL

Alle kan oprette en gratis og tidsubegrænset profil på PerBraendgaard.dk.

OPRET GRATIS PROFIL

En gratis profil giver adgang til at handle i shoppen og til at læse og skrive kommentarer til alle blogindlæg med åben adgang.


KØB MEDLEMSKAB

Et medlemskab/abonnement er en udvidelse af din gratis profil på PerBraendgaard.dk.

VÆLG DIT MEDLEMSKAB

Du køber medlemskab i webshoppen. Du bliver først opkrævet betaling, når den gratis prøveperiode er udløbet. Du vil modtage en e-mail med link til faktura og betaling.

Der er intet oprettelsesgebyr og ingen bindingsperiode.

Hvis du ikke betaler, så har du ikke længere adgang til det ekstra indhold til medlemmer.


REDIGER MEDLEMSKAB

Du kan altid finde dine betalingsoplysninger i din konto under menupunktet ‘My Subscription’. På den side klikker du på ‘ADD PAYMENT’ under ‘Handlinger’. Du kan betale med kreditkort eller PayPal.

Dit medlemskab er personligt og fungerer som et abonnement med automatisk betaling hver måned, indtil du opsiger det. Du kan opsige dit abonnement i din konto under menupunktet ‘My Subscription’. På den side klikker du på ‘CANCEL’, hvis du ønsker at stoppe dit abonnement og ‘SUSPENDER’, hvis du ønsker at sætte dit abonnement og din betaling på pause. Du kan på et senere tidspunkt genaktivere dit abonnement via din gratis profil og konto på PerBraendgaard.dk.


TEKNISKE PROBLEMER?

Skriv til mail@perbraendgaard.dk, hvis du har brug for hjælp til at starte, stoppe eller betale for dit medlemskab – eller hvis du har andre tekniske problemer.