Per Brændgaard

Velkommen

Mit navn er Per Brændgaard. Med faglig baggrund i human ernæring arbejder jeg i dag med holistisk sundhed. Når sundhed er holistisk (helhedsorienteret), så virker det bedre. Jeg nytænker sundhed og brænder for at oplyse folk til større sundhedsbevidsthed.

Bliv Holistisk Kost- og Slankecoach

Vil du være med til at gøre en forskel for andre mennesker? 12. februar starter det første hold på min nye uddannelse til Holistisk Kost- og Slankecoach i Brændgaard Sundhedsskole. Jeg afholder et gratis informationsmøde den 22. januar. Alle er velkomne.

Bliv helt slank nu!

Vil du være holistisk slank i 2019? Så skulle du tage at prøve Det Holistiske Slankekursus. Du får alle mine bedste slankeråd i en pædagogisk rækkefølge over 12 uger via email. Start i dag (eller hvornår det nu passer dig).

Mix og book et foredrag om sundhed

Leder du efter en foredragsholder om sundhed til dit arrangement? Jeg taler om holistisk sundhed på en måde, som alle kan forstå og bruge til noget i hverdagen. Jeg tilbyder et skræddersyet foredrag om sundhed til både virksomheder og private arrangører.

Brændgaard Sundhedsklinik

I min private sundhedsklinik tilbyder jeg tre forskellige former for holistisk terapi:

Webshop med sundhedsvejledning

I min webshop kan du købe konkrete vejledninger i forskellige dele af af holistisk sundhed og ernæring.

Rådgivning og coaching til virksomheder

Jeg rådgiver også ledere, arbejdspladser, virksomheder og organisationer om holistisk sundhed, ernæring og kommunikation.