Velkommen

Velkommen til Per Brændgaard på nettet. Her finder du oplysning om sundhed, og du kan booke samtale eller foredrag.

Bliv slank og sund nu!

Læs sundhedsbloggen

Per Brændgaard leverer nye perspektiver

Per Brændgaard leverer nye perspektiver på sundhed og relaterede emner, der gavner og udvikler mennesker og organisationer. Det gør han som selvstændig skribent, vejleder, underviser, foredragsholder og konsulent. Han tænker sundhed lidt dybere og lidt bredere – og han søger og siger de sandheder, som andre ikke tør.

Nye perspektiver

Tilbud til dig eller din virksomhed

Hans faglige baggrund er cand. scient. i human ernæring med speciale i overvægt og med en bred interesse for alt om sundhed. Han interesserer sig også for de politiske og spirituelle aspekter ved sundhed, ligesom han har en mere kunstnerisk/kreativ side med lyrik og musik. Og så er han meget glad for alle former for kram.

Mer’ om Per

In English, please!

Booking

Du er altid velkommen til at kontakte Per for at høre nærmere om mulighederne for hjælp, uddannelse eller samarbejde – for dig selv eller for din organisation.

Du kan f.eks. booke en tid til en individuel samtale. Det koster kun 500 kr. for en time. Det kan foregå hos Per på Østerbro i København eller på afstand via telefon eller video.

Du kan også booke et nytænkende og underholdende foredrag til din stue eller arbejdsplads.

Du kan også gå på opdagelse i webshoppen, hvor du finder e-bøger til både læsning og lytning.

Han tilbyder også skriveri og rådgivning om ernæring, sundhed og kommunikation – især til private virksomheder indenfor fødevarer, kosttilskud og sundhedspleje – samt til virksomheder der ønsker at sætte fokus på sundhed på arbejdspladsen, eller som ønsker at bekæmpe coronismen.

Ring/sms til 26 25 20 10 eller mail@perbraendgaard.dk – når som helst.

Kontakt Per Brændgaard

Modtag gratis nyhedsbrev med flere gode tilbud

Forside

Mere sundhed