Virksomheder: foredrag, rådgivning og undervisning

Per Brændgaard tilbyder foredrag, rådgivning og uddannelse indenfor ernæring og sundhed til virksomheder med fokus på enten fremme af medarbejdersundhed eller udvikling af virksomhedens produkter, ydelser og kommunikation. Sundhed skal være en god investering for virksomheden, hvor man ikke ender op med at påføre medarbejderne mere stress fra unødvendige regler om sundhed, kost, motion og slankekure.

Foredrag om sundhed til virksomheder

Per Brændgaard formidler sundhed på en ny måde til helt almindelige mennesker. Tilgangen er faglig, holistisk og menneskelig. Brændgaard fjerner stressen i sundhed til gavn og glæde for både virksomheden og hver enkelt medarbejder. Det gavner både bundlinje og trivsel.

Et foredrag om sundhed er velegnet til f.eks. en temadag, et fyraftensmøde eller et arrangement i personaleforeningen. Det kan også være mere fagligt og målrettet personalegrupper, der arbejder professionelt med sundhed og ernæring.

Book nu

Læs mere om foredrag

Rådgivning om ernæring

Per Brændgaard tilbyder ernæringsfaglig rådgivning og konsulentbistand til virksomheder indenfor fødevarer, medicin og sundhed. Han rådgiver om ernæringsfaglige spørgsmål i relation til virksomhedens produkter, udvikling og kommunikation. Det gør han med et opdateret overblik over den internationale ernæringsvidenskab og tidens tendenser.

Læs mere

Undervisning i ernæring og sundhed

Per Brændgaard tilbyder kurser, undervisning og supervision til fagfolk og virksomheder indenfor ernæring og sundhed. Han underviser i alle de emner, som jeg holder foredrag om. Brændgaards undervisning er erhvervsrettet og med fokus på professionel anvendelse af konkrete metoder til motivation, sundhedsfremme og vaneændring.

Læs mere

Undervisning til virksomheder og fagfolk.
Uddannelse er vejen frem.