Vurdering af konspirationsteorier

Per Brændgaard giver her en kort beskrivelse af forskellige konspirationsteorier (dvs. teorier om sammensværgelser), som han har studeret særligt indgående.

Efter hver beskrivelse giver han en vurdering på en skala fra 1 til 9 af sandsynligheden for, at konspirationsteorien er sand. 1 = meget lav sandsynlighed og 9 = meget høj sandsynlighed. Du kan se det som en slags ‘sandhedsbarometer’, som du selvfølgelig er velkommen til at være uenig i, da der kun er tale om Per Brændgaards samlede vurdering af beviserne for og imod den pågældende teori.


Medierne og regeringen samarbejder om propaganda

Nyhedsmedierne og regeringen i Danmark samarbejder om at bombardere befolkningen med propaganda for magtbærende fortællinger og censur af kritik.

Vurdering: 8


Covid-19 er skabt for at indføre totalitært teknokrati

Covid-19 er konstrueret som et politisk middel til at fremme den nationale og globale udvikling af et totalitært, teknokratisk samfund inkl. et nyt økonomisk system baseret på lydighed med meget mere magt til den øverste elite og meget mindre til alle andre.

Vurdering: 9


Zionister stod bag 9/11

Det var et netværk af højtstående zionister, der stod bag gennemførelsen og tildækningen af 9/11, dvs. terrorangrebet på USA den 11. september 2001. Der kan også have været andre involveret, men zionisterne spillede den centrale rolle.

Vurdering: 8


Jøder er onde og står bag alle problemer

Alle jøder er onde på grund af deres race og religion. En hemmelig sammensværgelse af jøder står bag alle verdens problemer.

Vurdering: 1


Muslimer er onde og står bag alle problemer

Alle muslimer er onde på grund af deres race og religion. En hemmelig sammensværgelse af muslimer står bag alle verdens problemer.

Vurdering: 1


Jorden er i virkeligheden flad

Vi har alle lært i skolen, at Jorden er rund, men det er en løgnehistorie. Jorden er i virkeligheden flad, men det bliver holdt hemmeligt for os af eliten.

Vurdering: 2


Flat Earth-teorien er en fælde

Flat Earth-teorien bliver markedsført helt bevidst og målrettet af efterretningstjenester m.v., der har til opgave at lægge psykologiske informationsfælder på vejen for sandhedssøgere.

Vurdering: 4


En sammensværgelse dræbte Kennedy

Den amerikanske præsident John F. Kennedy blev ikke myrdet af en magisk kugle fra Lee Harvey Oswald. Der var flere, der skød, og de mest sandsynlige bagmænd er dem, som var mest truet af Kennedys politik. Blandt de mistænkte er CIA og Lyndon B. Johnson.

Vurdering: 6


MeToo er skabt for som politisk våben

MeToo-fænomenet er skabt som et politisk våben, der kan bruges til at fælde enhver heteroseksuel mand.

Vurdering: 7


Global opvarmning på grund af CO2 er fup

Jorden er i virkeligheden slet ikke ved at koge over som følge af menneskers udledning af CO2. Opfattelsen er skabt ved at bestikke forskere og udføre omfattende propaganda. Formålet er at distrahere fra virkelige problemer, herunder virkelige miljøproblemer og reelle konspirationer, at afpresse borgere og virksomheder til at betale flere afgifter samt at lokke woke-segmentet til at kæmpe for en falsk sag.

Vurdering: 7


Hemmelige chemtrails ødelægger menneskers sundhed

Fly bliver hemmeligt udstyret med kemiske stoffer, der bliver sprayet ud over himlen og danner chemtrails, der bl.a. gennem nedfald skader menneskers sundhed.

Vurdering: 3


HHVAD MENER DU?

Hvad mener du om de forskellige konspirationsteorier? Hvilke teorier mangler på listen? Ordet er frit i kommentarerne herunder.

Tilmeld
Besked om
guest
8 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Bjarke Andersen
onsdag, 11 maj 2022, 12:15 12:15

Chemtrails er da helt klar en 10.. der skal en partikel til at danne en fugt der kan blive hængende i længere tid. Du ser osse fly der ikke giver striber. Jeg så forleden dag en stribe blive dannet hvor efter den kortvarige stoppede og dannet igen. Jeg tror da ikke piloten vil slukke og tænde for n stor flyver i 10.000 meter højde for så at tænde den igen. Da jeg var dreng så jeg ikke de striber på himlen ..

Steffen Sølling
onsdag, 11 maj 2022, 14:05 14:05

Bitcoin Satoshi Vision (BSV) er den ægte Bitcoin, der er et frihedsprojekt. BTC er bevidst blevet gjort uegnet som p2p betalingsmiddel, og duer reelt kun til spekulation.

9.

Organisationer som MasterCard og Bilderberg Group, der har store interesser i de herskende pengesystemer, har infiltreret vigtige medier og den centrale udvilklergruppe Bitcoin Core og benyttet magten til at gøre BTC uegnet som p2p betalingsmiddel. Se dokumentation og forklaring på https://thatsbtcnotbitcoin.com/, https://www.reddit.com/r/btc/comments/5cue13/john_blocke_a_brief_and_incomplete_history_of/ ogcomment image.

Brian Olesen
onsdag, 11 maj 2022, 14:19 14:19

At Jorden i virkeligheden skulle være flad, får “vurdering 2”, det er ret flot😄

Henrik
Henrik
onsdag, 11 maj 2022, 22:06 22:06

Medierne og regeringen mht propaganda giver jeg en klar 9er. Chemtrails er jeg på en 7er og de resterende rammer vi ret ens på 🤐

Fladjordsekspert
Fladjordsekspert
torsdag, 12 maj 2022, 7:25 07:25

Det smukke ved fladjord, er det er et gigantisk rabbit hole, og det giver kun mere og mere mening når man dykker ned.Det er noget om snakken – det er jo for at fjerne gud fra billedet og tro vi er på en tilfældig gas bold i rummet. Det hele er guddommeligt design.

Thomas N
torsdag, 12 maj 2022, 17:07 17:07

Man kan afgøre, at historien om at Lee Harvey Oswald skød og lavede 7 skudsår på Kennedy og Connally med en kugle er løgn ved at se denne dokumentar https://www.youtube.com/watch?v=ygY7Jerm1Pk

Det er sikkert, at der stod en konspiration bag.

Christian Abildgaard
fredag, 13 maj 2022, 18:49 18:49
Reply to  Thomas N
Last edited 4 days ago by Christian Abildgaard
Christian Abildgaard
fredag, 13 maj 2022, 14:28 14:28

“Global opvarmning på grund af CO2 er fup” Den er kompleks Sandsynligvis bærer CO2 en del af skylden for de højere temperaturer, men årsagen til den øgede mængde CO2 er nok langt mere kompleks end de forsimplede sammenhænge den globale elite og dens lakajer i medierne og dukkerne i parlamenterne giver os, de fleste af deres forklaringer og især deres bud på løsninger tjener kun elitens egne mål om verdensherredømme og depopulation Har selv forslag som i virkeligheden er langt mere effektive og billigere, men de forties i medierne fordi de ikke kan bruges af eliten til at opnå deres… Read more »

Last edited 4 days ago by Christian Abildgaard

Mere sundhed

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x