Indryk annonce på PerBrændgaard.dk

Indryk annonce for dit reelt sunde produkt her på PerBrændgaard.dk. Nå ud til Danmarks mest sundhedsbevidste og nytænkende forbrugere, der tør gå imod strømmen og prøve noget nyt.

PerBrændgaard.dk som medie

Jeg har siden januar 2018 været disciplineret med at skrive nye blogindlæg regelmæssigt. Målet er at gøre PerBrændgaard.dk til det mest læste blogmedie om holistisk sundhed i Danmark.

Alt indhold i bloggen vil være gratis for alle. For at finansiere mit tidsforbrug til at skabe en konstant strøm af nye blogindlæg vil jeg åbne for, at virksomheder kan indrykke bannerreklamer på PerBrændgaard.dk. Men jeg vil kun bringe reklamer for produkter, som jeg kan stå inde for. Reklamerne skal fungere som en ekstra service for mine læsere og ikke som distraherende irritation.

Betingelser for annoncering

Her er betingelserne for at få en bannerreklame på PerBrændgaard.dk

  1. Jeg indrykker kun annoncer for produkter, som jeg kan stå inde for (se næste afsnit)
  2. Annoncøren leverer bannerreklamen som jpg-fil, der bliver vist i højre side i størrelsen 300*200 af alle sider på PerBrændgaard.dk i den aftalte periode
  3. Annoncøren har ingen indflydelse på det redaktionelle indhold på PerBrændgaard.dk (annoncøren kan f.eks. ikke sponsorere blogindlæg)
  4. Annoncering på PerBrændgaard.dk betyder ikke, at man er enig i eller støtter alle holdninger i bloggen
  5. Pris for annoncering aftales individuelt fra kunde til kunde; kontakt mig og få et tilbud du ikke kan sige nej til 🙂

Lad mig vurdere dit produkt

Kontakt mig hvis du vil have en uforpligtende og gratis forhåndsgodkendelse af dit produkt. Hvis jeg ikke kan stå inde for dit produkt, så er der ingen grund til videre forhandlinger. Jeg ønsker, at PerBrændgaard.dk skal være det medie i Danmark, hvor det er sværest at få godkendt en annonce. Uafhængigt af mine annoncører er jeg ved at lave en liste med sunde produkter, som jeg anbefaler. Der kan du se nogle af de kriterier, som jeg lægger vægt på. Jeg nævner i øvrigt gerne konkrete produkter i mine blogindlæg, men udelukkende hvis det er en hjælp for mine læsere og aldrig fordi, at nogen har betalt mig for at gøre det.

Indryk annonce på PerBrændgaard.dk