Det Holistiske Slankekursus

120,00 DKK inkl. moms

Det Holistiske Slankekursus er 12 ugers kursus i Per Brændgaards holistiske slankemetode. Kurset foregår online via e-mail. Start når du vil.

Varekategori:

Beskrivelse

Det Holistiske Slankekursus er et personligt kursus i Per Brændgaards helhedsorienterede slankemetode.

Kurset er for dig, der er parat til at gribe dit vægtproblem an på en ny måde.

Per Brændgaard tager dig i hånden og guider dig dag for dag. Han er din personlige slankecoach, der hver dag i 84 dage kommer med et nyt slankeråd til dig. Du vil sikkert blive overrasket undervejs om, hvad man også kan gøre for at blive slank!

Per Brændgaards 84 vigtigste slankeråd

Det Holistiske Slankekursus indeholder 84 slankemails, og du modtager den første mail med det samme, når du har købt kurset. Hver slankemail indeholder et nyt slankeråd fra Per Brændgaard baseret på hans mere end 24 års professionelle erfaring med overvægt og vejledning.

Du får ikke alle rådene på én gang, da der er en mening med selve den rækkefølge, som du modtager rådene i. De bygger gradvist videre på hinanden.

Det eneste, du skal gøre, er at gøre, hvad der står i dagens slankemail. Se det som en proces med læring og personlig udvikling. Efter de 12 uger er på den slankekurs, der giver dig mest vægttab, sundhed og kropsglæde. Hvad venter du på? Start nu!

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.