Donation

Giv en donation til Sundhedsliberalt Folkeparti. Du bestemmer beløbet størrelse, og om det skal være et engangsbeløb eller et fast beløb pr. måned.

Donationerne går til at finansiere aktiviteterne i Sundhedsliberalt Folkeparti, herunder Per Brændgaards politiske oplysningsarbejde.

Du kan donere frit via din netbank ved at overføre til Jyske Bank reg.nr. 7853 kontonr. 1185789. Mærk venligst din overførsel med ‘Donation’.

Du kan donere via faktura ved at kontakte Per via mail@perbraendgaard.dk og bestille en faktura til et engangsbeløb eller et månedligt donationsbeløb, som du selv bestemmer.

Du kan også donere engangsbeløb eller månedlige beløb via webshoppen.

Ingen beløb er for små! Mange bække små kan som bekendt gøre en stor å – også selvom der er store sten, der prøver at forhindre den frie passage af strømmen.

Pengene går ubeskåret til politisk oplysningsarbejde for frihed i sundhed for borgere og virksomheder i Danmark.

Bemærk venligst, at du ikke kan donere til Per Brændgaards private Mobile Pay 26 25 20 10. Eventuelle betalinger via Mobile Pay vil blive betragtet som private gaver, og ikke som politiske donationer. Benyt direkte kontooverførsel eller webshoppen til donationer.

Sundhedsliberalt Folkeparti