Kalender

Her finder du en oversigt over kommende begivenheder med Per Brændgaard.

  • Torsdag 03.06.21 kl. 19-22: Torsdagstræf (spiritualitet). Foredrag: Kram, sex og spiritualitet. Hvordan kan kram og sex bidrage til at fremme menneskers spirituelle udvikling? Hvad er den store hemmelighed om sex? Foredraget varer 1 time og starter kl. 19:30. Hygge, snak og kram for resten. Alle er velkommen.
  • Torsdag 10.06.21: Torsdagstræf (politik). Foredrag: Jesus, jøder og politik. Hvad kan vi lære af Jesus som frihedskæmpere i dag? Hvor er de falske jøder i dag, som Jesus var oppe imod dengang? Hvad tror de falske jøder på? Foredraget varer 1 time og starter kl. 19:30. Hygge, snak og kram for resten. Alle er velkommen.
  • Torsdag 17.06.21: Torsdagstræf (spiritualitet). Foredrag: Samspillet mellem Lyset og Mørket – inkl. oplæsning fra Lille Per i Mørkeland. Hvorfor er det vigtigt at turde se Mørket i øjnene, hvis man ønsker at finde vej til Lyset? Hvor er Mørket – i det ydre og i det indre? Hvad er spirituel krig? Foredraget varer 1 time og starter kl. 19:30. Hygge, snak og kram for resten. Alle er velkommen.
  • Torsdag 24.06.21: Torsdagstræf (politik). Foredrag: Corona, sundhed og politik. Hvad går al det her coronahalløj egentlig ud på? Hvis man følger beviserne, hvad er så mest sandsynligt? Hvad kan vi gøre for at få vores frihed tilbage? Foredraget varer 1 time og starter kl. 19:30. Hygge, snak og kram for resten. Alle er velkommen.

Book et foredrag

Book et kursus

Forside

5 tanker om “Kalender”

Skriv et svar

Oplysning om sundhed, eksistens og politik