Overspisning

Jeg har specialiseret mig i at hjælpe mennesker, der lider af overspisning.

Hvad er overspisning?

Der findes to slags overspisning: frivillig overspisning og tvangsoverspisning. Tvangsoverspisning kan være meget lidelsesfuld i sig selv, mens den frivillige overspisning især bliver en lidelse, hvis den leder til overvægt. Overspisning går under mange betegnelser som f.eks. trøstespisning, sukkerafhængighed, stress-spisning, madmisbrug, impulsiv spisning, Binge Eating Disorder (BED), bulimi og spisning på autopilot. Jeg kan hjælpe dig, uanset hvilken form du døjer med.

Hvad er den bedste behandling?

Mindful spisning er den bedste behandling af alle former for overspisning. Mindful spisning er at spise med bevidst nærvær med fuld accept af sult, sanselighed og nydelse. Det leder til indsigter i, hvad din overspisning egentlig handler om. Det betyder ikke, at du skal meditere i lang tid hver dag, eller at du fremover skal spise al din mad i tavshed. Små skridt i retning af mere mindful spisning kan have en stor effekt.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Gennem samtaler, instruktioner og meditationer kan jeg udvikle din bevidsthed om din spisning, herunder de indre og ydre forhold der påvirker din spisning. Jeg kan lære dig konkrete teknikker og redskaber, som du kan bruge i hverdagen til at håndtere problemerne. Nogle klienter er åbne for den meditative tilgang. Andre er mere til coaching. Det er klienten, der bestemmer.

Priser for private klienter

Book en tid eller få mere information: mail@perbraendgaard.dk eller tlf. 26 25 20 10 (send sms hvis det haster)

Andre sundhedsproblemer