Sundhedsliberalt Folkeparti

Sundhedsliberalt Folkeparti er et politisk parti stiftet af Peer Brændgaard baseret på den politiske ideologi om sundhedsliberalisme.

Sundhedsliberalt Folkeparti arbejder for at fremme frihed i sundhed og sundhed i frihed.

Sundhedsliberalisme er den politiske ideologi om, at sundhed bør være baseret på og sigte på at fremme frihed for det enkelte menneske.

Den politiske modsætning til sundhedsliberalisme er sundhedsfascisme, hvor sundhed påstås bedst eller kun at fremmes ved hjælp af totalitarisme, vold, magt, undertrykkelse, bedrag og propaganda. Eksempler på moderne sundhedsfascisme omfatter bl.a. regeringens covid-19-politik, centraliseringen af den globale sundhedsmagt hos udemokratiske WHO, lovgivningen om forbud mod bevidsthedspåvirkende planter samt den herskende tilgang til behandlingen af overvægt med slankekure og diæter i stedet for valgfrihed.

Sundhedsfascisme er en stigende og global tendens, hvor sundhedsbegrebet og den understøttende videnskab forvrænges og misbruges til fascistiske formål om at undertrykke anderledes tænkende og reducere friheden for individuelle borgere, private foreninger og mindre virksomheder. Det så vi med al tydelighed udfolde sig under coronaen. Det må ikke ske igen.

Sundhedsliberalt Folkeparti bekæmper sundhedsfascisme med fredelige midler og særligt fokus på folkeoplysning. Aktiviteterne er finansieret af politiske medlemskaber og frivillige donationer.

Folkeoplysningen foregår bl.a. i Den Politiske Blog, på Den Politiske Væg og i politiske webinarer her på perBraendgaard.dk. Partimedlemmer har fuld adgang til arkiverne.

Mere politik

Afgiv vælgererklæring til Sundhedsliberalt Folkeparti.
Sundhed er frihed – og frihed er sundhed.

Discover more from perBraendgaard.dk

Subscribe to get the latest posts sent to your email.