Sundhedsliberalt Folkeparti

Sundhedsliberalt Folkeparti er det nuværende navn på Peer Brændgaards politiske parti. Brændgaard har været politisk aktiv i offentligheden siden 2016, og han fokuserer nu primært på den sundhedsliberale sag.

Sundhedsliberalisme er baseret på idéen om, at sundhed og frihed er hinandens forudsætninger. Ingen sundhed uden frihed. Ingen frihed uden sundhed. Sundhedsliberalt Folkeparti arbejder for at fremme sundhed og frihed samtidig.

Afgiv vælgererklæring til Sundhedsliberalt Folkeparti.

Sundhedsliberalt Folkeparti venter ikke passivt på næste valg. Vi arbejder konstant for at fremme den sundhedsliberale sag med folkeoplysning som det primære virkemiddel. Indtægter fra medlemskaber og donationer til partiet går til at finansiere løbende aktiviteter, der oplyser om aktuel sundhedspolitik med fokus på samspillet mellem sundhed og frihed.

Mærkesag: Corona

Sundhedsliberalt Folkeparti har siden 2020 haft sundhed og frihed med corona som mærkesag. Partistifter Peer Brændgaard har været særdeles aktiv og konsistent med blogindlæg, taler og kommentarer om den coronapolitiske situation i både 2020, 2021 og 2022. Fokus har været på at afdække de alvorlige problemer i evidensgrundlaget for den førte coronapolitik og de anbefalede covid-19-vacciner. Fokus har endvidere været på at oplyse om skadevirkninger af politikken og vaccinerne på frihed og sundhed, og hvordan magthaverne tilsyneladende prøver at dække over dette.

Coronaen er stadigvæk den suverænt vigtigste sundhedsliberale sag. Partiet arbejder dog også for mere sundhed og frihed på alle andre relevante områder. Før coronaen har cand.scient. i human ernæring Peer Brændgaard været aktiv forkæmper for frihedsbaseret behandling af overvægt ved at introducere den simple, men revolutionerende idé om at gå fra kur og til kurs. Brændgaards første bog hed ‘Spis som du vil’, så frihed i sundhed har været en politisk mærkesag for ham i mange år.

Sundhedspolitisk Folkepart arbejder ud fra WHO’s originale definition af sundhed: Sundhed er en tilstand af fuldstændig fysisk, mental og socialt velbefindende og ikke blot fravær af sygdom eller svaghed.


Mere politik