Holistisk slankerådgivning

Peer Brændgaard tilbyder holistisk slankerådgivning til private klienter, der døjer med overvægt.

Cand.scient. i human ernæring Peer Brændgaard tilbyder evidensbaseret slankerådgivning baseret på integreret ernæringspsykologi og en holistisk forståelse af overvægt, vaneændring og relaterede sundhedsproblemer.

Du vil ikke få udleveret en kostplan eller slankekur. Du vil derimod få ordentlig hjælp til at finde den slankekurs, der er effektiv og bæredygtig for lige netop dig. Der er tale om et revolutionerende, nyt paradigme i behandlingen af overvægt baseret på frihed.

Peer Brændgaard har udviklet de ernæringspsykologiske og pragmatiske koncepter Slankekurs, Små Skridt og Mindful Spisning. Han har skrevet to selvhjælpsbøger for Sundhedsstyrelsen om tilgangen med små skridt: ‘Små skridt til vægttab – der holder‘ og ‘10 veje til vægttab‘. Sammen med psykolog og meditationslærer Uffe Damborg har han skrevet bogen ‘Mindful Spisning – Vægttab med nærvær og nydelse’, der integrerer human ernæring og moderne psykologi med mindfulness. Brændgaard var desuden med til at udvikle det gruppe- og mindfulnessbaserede Deltaprogram til mennesker med overvægt på Sociologisk Institut på Københavns Universitet. Det er bl.a. disse erfaringer, der gør ham til Danmarks førende specialist i denne form for slankerådgivning.

Vejledende priser

Book en tid

Slankerådgivning kan foregå enten som personligt møde (hjemmepraksis: P. Brændgaard, Willemoesgade 31, 4. th., 2100 København Ø) , som telefonisk møde eller som Zoom-videomøde.

Book en tid ved at skrive til booking@perbraendgaard.dk eller ved at ringe eller sende en SMS til 26 25 20 10.

Mere rådgivning


Discover more from per Brændgaard

Subscribe to get the latest posts to your email.