Slankekursus

Bliv slank på den sunde måde med dette 10 ugers slankekursus med Per Brændgaard.

Kurset er baseret på Små Skridt-metoden og Mindful Spisning-konceptet, som er beskrevet i disse tre selvhjælpsbøger:

Kurset består af 10 møder af 1,5 time på et hold med op til 8 kursister:

  1. SLANK PÅ DEN SUNDE MÅDE. Indhold: Introduktion til kurset, slankemetoden og samspillet mellem vægt og sundhed. Gennemgang af fysiologien og psykologien bag vægtøgning og vægttab. Præsentation af principperne i det effektive slankeprogram.
  2. SMÅ SKRIDT. Instruktion i Små Skridt-metoden til varigt vægttab. Kunsten at ændre mindset fra slankekur til slankekurs. Motivation og vaneændring med små skridt og selvaccept.
  3. SUND SLANKEKOST. Gennemgang af den nyeste og bedste ernæringsvidenskab om sundt vægttab. Kostplan, opskrifter, madlavning og madhentning. Kostcoaching til små, effektive kost-skridt i hverdagen.
  4. MINDFUL SPISNING. Gennemgang af principperne i Mindful Spisning. Instruktion i øvelser til udvikling af kontakt med den naturlige sult og mæthed i maven. Bevidsthed om lyst, sansning og nydelse af mad.
  5. SUKKER & STRESS. Gennemgang af overspisning og andre spiseforstyrrelser forbundet med overvægt og slankekure. Håndtering af stress-spisning og psykisk sult. Fokus på sukker og søde sager.
  6. MOTION & MOTIVATION. Coaching i nye principper for motivation og motion til dig, der har svært ved at finde lysten til almindelig sport, motion og træning. Motion i hverdagen. Inspiration fra Stenalderen.
  7. MINDFULNESS & MEDITATION. Gå i dybden med mere mindfulness-meditation. Mere mindful sundhed: Mindful Motion, Mindful Kramning og Mindful Drikning. Kærlighed og kunsten at elske sig selv og sin krop.
  8. MINDFUL IKKE-SPISNING. “Overvægt” og “usunde” vaner som anledning til selvudvikling og udvikling af selvindsigt. Fastekur med små skridt. Kunsten at lade livet være vejen.
  9. SÆT TURBO PÅ DIN SLANKEPROCES. Hvis du synes, at dit vægttab går for langsomt, så får du her inspiration til finde dit turbo-gear. Biohacking af fedtet og maven. Glæde & Succes.
  10. MERE SUNDHED. Kosttilskud m.m. der styrker immunforsvaret og bekæmper inflammation. Slankekurs som start på sundhedskurs. Sundhed med helhed og frihed.

Pris: 2.850,- kr.

Skema og tilmelding

Skole

Oplysning om sundhed