Bøger af Peer Brændgaard

E- og lydbøger på eget forlag: klik her

Søg bøger af Peer Brændgaard på biblioteket: klik her

Peer Brændgaard udgav sin første bog i 2000 og har siden da udgivet en række bøger på forskellige forlag og som selvudgivelser. Her er en samlet oversigt.

POTMEDITATION

Peer Brændgaard deler personlige erfaringer fra at kombinere cannabis og mindfulness-meditation. E-bog og lydbog


NATURLIG CORONA VACCINE

Styrk din modstandskraft mod covid-19 med optimal ernæring. En konkret guide. E-bog


LILLE PER I MØRKELAND

Peer Brændgaards første skønlitterære bog er et gyser-eventyr. Læs den, hvis du tør… E-bog og lydbog


FRIHEDENS PRIS – Er du så fri, som du tror?

En opdateret og udvidet udgave af ‘FRI – En personlig beretning om illusionernes lænker’. Udgivet som e-bog i 2020. Læs mere


FRI – En personlig beretning om illusionernes lænker

Fås både som fysisk bog og som e-bog. Udgivet via Book on Demand i 2019. Læs mere


KULHYDRATKUREN – Kuren mod overvægt, træthed og madstress

I KULHYDRATKUREN forklarer Peer Brændgaard, hvorfor kulhydratrige madvarer som brød, havregryn og frygt virker slankende, øger energiniveauet og modvirker madstress. Du får en konkret guide til at spise dig slank, frisk og rolig med kulhydrater.

Bogen er selvudgivet som e-bog i 2016. Du kan købe den i webshoppen.


MINDFUL SPISNING OG MEDITATION

Du får 8 guidede meditationer indtalt af Peer. Meditationerne sigter på at udvikle din evne til mindful spisning i hverdagen. Mindful spisning er en effektiv metode til at øge madens mæthedsvirkning pr. kalorie (uden at ændre på hvad du spiser), til håndtering af problemer med overspisning og til simpelthen at nyde maden fuldt ud.

Bogen er selvudgivet som e-bog/lydbog i 2016. Du kan købe den i webshoppen.

LYNKURS: Effektiv slankekurs på 30 dage

En slankebog med en ny tilgang til kunsten at opnå og vedligeholde vægttab.

Køb den i webshoppen


SLANK PÅ ÉT SEKUND: Små ændringer – Stor effekt

SLANK PÅ ÉT SEKUND er en kombineret slanke- og kogebog. Opskrifterne er lavet af Danmarks smukkeste kok, Gry Sara Windelev. Bogen omsætter Små Skridt-metoden til konkret madlavning og velsmagende hverdagsretter. Du lærer at komme på en sund slankekurs, hvor du simpelthen tager ét sekund ad gangen.

Bogen er udgivet af Lindhardt og Ringhof i 2015. Den fås både som trykt bog og som e-bog, bl.a. på Saxo.dk. Du kan også låne den på biblioteket.


MINDFUL EATING AWARENESS: Weight Loss With Wisdom

MINDFUL EATING AWARENESS er skrevet sammen med psykolog og meditationslærer Uffe Damborg. Det er Per Brændgaards første bog på engelsk. Bogen er en opdateret og oversat udgave af Damborg & Brændgaards danske bog om samme emne. Det er en konkret guide til mindful spisning for mennesker med overvægt og overspisning med henblik på at opnå et sundt og stabilt vægttab.

Bogen er udgivet på Northern Light Press i 2014, og den kan købes som både trykt bog og e-bog på bl.a. Amazon.com.


SLANKEKURS: 12 trin til et sundt og holdbart vægttab

SLANKEKURS er et trinvist slankeprogram baseret på Små Skridt-metoden. Bogen kommer hele vejen rundt om kunsten at opnå og vedligeholde et sundt vægttab – helt uden restriktiv kur eller rigid kostplan. Du lærer at finde frem til årsagerne til din overvægt og ved at fjerne dem, så kan du opnå et spontant vægttab uden at anstrenge dig.

SLANKEKURS er udkommet på Pretty Ink i 2013. Bogen er udsolgt fra forlaget, men du kan låne den på biblioteket.


MINDFUL SPISNING: Vægttab med nærvær og nydelse

Denne bog er resultatet af flere års tæt samarbejde med psykolog og meditationslærer Uffe Damborg. I bogen beskriver Damborg og Brændgaard den mindful spisning-metode, som de har udviklet sammen gennem talrige kurser. Metoden kombinerer moderne ernæringsvidenskab og kognitiv psykologi med buddhistisk meditation og visdom på måde, der er konkret brugbar i en helt almindelig hverdag.

MINDFUL SPISNING udkom på forlaget Pretty Ink i 2012. Den er desværre udsolgt, men du kan låne den på biblioteket.


10 VEJE TIL VÆGTTAB

10 VEJE TIL VÆGTTAB er en konkret guide til at opnå et sundt og varigt vægttab med små skridt. Brændgaard har skrevet bogen i samarbejde med Sundhedsstyrelsen og Komiteen for Sundhedsoplysning.

10 VEJE TIL VÆGTTAB udkom første gang i 2011 og i en opdateret udgave i 2014. Du kan læse bogen gratis som PDF på Sundhedsstyrelsens hjemmeside, hvorfra du også kan bestille trykte eksemplarer.


SMÅ SKRIDT TIL VÆGTTAB – DER HOLDER

Dette er Per Brændgaards første bog om Små Skridt-metoden, som han skrev i samarbejde med Sundhedsstyrelsen, og som blev udgivet af Komiteen for Sundhedsoplysning i 2009. Det er en selvhjælpsguide til varigt vægttab via små, gradvise ændringer i kost, motion, m.v.

Bogen udkom i en opdateret udgave i 2015. Du kan læse bogen gratis som pdf på Sundhedsstyrelsens hjemmeside, hvorfra der også er link til at bestille trykte eksemplarer.


HJERTENS GOD MAD

Brændgaard skrev teksterne om ernæring til kogebogen HJERTENS GOD MAD i samarbejde med Hjerteforeningen, som udgav bogen i 2005. Det er en bog om mad, der forebygger hjertekarsygdom.


MAD TIL RIGTIGE MÆND

Brændgaard skrev teksterne om ernæring til kogebogen MAD TIL RIGTIGE MÆND i samarbejde med Hjerteforeningen, som udgav bogen i 2005. Det er en bog om klassisk dansk mandemad, der samtidig forebygger hjertekarsygdom.


DEN ULTIMATIVE SLANKEGUIDE: Komplet kostplan til 28 dage

Dette var Per Brændgaards første rigtige “popbog”, der lynhurtigt blev udsolgt. Den indeholder alt det, som folk vil have, når de shopper slankebøger. Han skrev den sammen med Anne Larsen, og det var I Form, der udgav den i 2002.


SPIS SOM DU VIL

SPIS SOM DU VIL var Per Brændgaards debut som forfatter på et rigtigt forlag. Det er formentlig den bog om sund kost, der har solgt dårligst i Danmark. Den indeholder alt det, som folk ikke ønsker at høre, når de skal købe en bog om sundhed. Men som ikke desto mindre er både sandt og vigtigt.

SPIS SOM DU VIL udkom i 2000 fra forlaget Nyt Nordisk Forlag. Forlaget genudgav den året efter som paperback med undertitlen “og tab dig”, uden at det dog gjorde alverden for salget.


Skribentvirksomhed