Kontakt Per Brændgaard

Du er altid velkommen til at kontakte mig som privatperson eller organisation, hvis du ønsker at foretage en booking, eller hvis du har spørgsmål i den forbindelse. Journalister (download pressefotos) og nye samarbejdspartnere er også altid velkomne.

Du bestemmer selv, hvordan du vil kontakte mig. Du kan kontakte mig døgnet rundt alle ugens syv dage.

E-mail: mail@perbraendgaard.dk

Tlf.: +45 26 25 20 10 (send SMS hvis det haster, eller hvis du vil ringes op af mig — skriv et par ord i bekseden om, hvad det drejer sig om)

Facebook

LinkedIn

Jeg har desværre ikke mulighed for at besvare henvendelser fra skoleelever og studerende. Jeg henviser til menupunktet Inspiration, hvorunder der er masser af gratis viden med mulighed for at finde svar på mange spørgsmål om sundhed.

Post- og besøgsadresse

Per Brændgaard

Willemoesgade 31, 4. th.

2100 København Ø

Kort

Rejseplan

Møde kun efter forudgående aftale. Møder kan også foregå hos klienten, på arbejdspladsen, på café eller som walk-and-talk.

Transportvejledning: Jeg bor 500 m fra bus 1A (Trianglen) og 1,1 km fra Østerport Station. Parkering af bil i gaden (grøn betalingszone, betal med app, f.eks. EasyPark, gratis parkering fra lørdag kl. 17 til mandag kl. 8 inkl. hele søndagen). Afsæt god tid til at finde parkeringsplads om aftenen.

OBS: Det er ikke mig, der har Privatklinikken Willemoesgade 31 i stuen/kælderen. Ring i stedet på “P. Brændgaard” ved opgangen ved siden af og gå op til 4. sal. Ejendommen har desværre ingen elevator.

 

PerBrændgaard.dk
%d bloggers like this: