Om hjemmesiden

Cand.scient. Peer Brændgaard tilbyder nytænkende folkeoplysning om sundhed, politik og spiritualitet online her på perBrændgaard.dk.

Det sker i form af blogindlæg, ofte med speak eller video, med mulighed for dialog i form af kommentarer.

Meget indhold er gratis og helt offentligt finansieret af annoncer og politiske donationer. Det meste indhold er dog reserveret til betalende abonnenter og medlemmer, der bruger hjemmesiden som online skole til selvstudier.

Sundhed til dig og verden

Indholdet på perBrændgaard.dk er organiseret i 10 forskellige blogs på dansk: Sundhedsbloggen (om holistisk sundhed), Slankebloggen (om overvægt og slankekurs), Frihedspressen (journalistik og nyheder), Propagandabloggen (analyser af overtalende kommunikation), Den Politiske Blog (politiske indlæg), Den Spirituelle Blog (spirituelle emner), Nyhedsbloggen (diverse nyheder), Den Komiske Blog (politisk satire) og Gæstebloggen (indlæg fra andre). Du finder også The Holistic Health Blog på engelsk, ligesom alle indlæg let kan oversættes via Vælg sprog-funktionen.

Alt indhold har et oplysende og uddannende formål med fokus på de vigtige emner og vinkler, der bliver overset i både hovedstrømmen og alternastrømmen. perBrændgaard.dk befinder sig således på en tredje vej, der hverken er mainstream eller konspiration, hverken autoritetstro eller alternativ, men som derimod forholder sig kritisk til denne polarisering. Vær med til at søge sandheden i en kompleks verden.

Bliv klogere på en fleksibel måde

Folkeoplysning per Brændgaard er altid:

  • nytænkende frigjort fra unødvendige normer,
  • magtkritisk med afsløring af fejl og bedrag,
  • sundhedsfremmende på alle dimensioner,
  • frihedsfremmende uden at glemme ansvarlighed,
  • bevidsthedsfremmende på den åndelige måde,
  • helhedsorienteret med fokus på samspil,
  • evidensbaseret uden blind tiltro til autoriteter,
  • og involverende den enkeltes evner og muligheder.

Folkeoplysningen foregår primært online her på perBrændgaard.dk, hvor et abonnement eller medlemskab giver adgang til information, læring og udvikling. Du finder også information om supplerende aktiviteter og muligheder i form af e-bøger, lydbøger, e-samlinger, e-meditationer, slankekursus via e-mail, kalender med åbne events samt mulighed for at booke individuel session, foredrag, undervisning og guidet meditation. Du kan også læse mere om Peer Brændgaard og hans bogudgivelser, ligesom du kan støtte eller blive involveret i hans politiske og spirituelle arbejde.

Du kan starte med at oprette en gratis profil. Den giver adgang til flere indlæg og til at læse og skrive kommentarer til alle gratis indlæg. Du kan så i webshoppen købe abonnement, medlemskab, e-bøger, m.v., hvis du ønsker at blive klogere på din egen og verdens sundhed på en fleksibel måde.

Hjælp

Forside