Foredrag med Per Brændgaard

Foredrag

Book et tankevækkende foredrag med Per Brændgaard.

Aktuelle foredrag

Per Brændgaard tilbyder disse forskellige foredrag:

Mere sundhed

I foredraget ‘Mere sundhed’ giver Per Brændgaard en introduktion til helhedsorienteret sundhed med afsæt i verdenssundhedsorganisationen WHOs definition af sundhed. Deltagerne vil lære en holistisk tilgang til sundhed, der er baseret på videnskab, logik og sund fornuft. Foredraget kommer også rundt om bivirkninger ved ensidig sundhed, og deltagerne vil gå hjem med konkrete råd til en holistisk sund livsstil, der er lette at omsætte til praksis i en helt almindelig hverdag.

Mere bevidsthed

I foredraget ‘Mere bevidsthed’ taler Per Brændgaard om den oversete betydning af selve den menneskelige bevidsthed indenfor ernæring, sundhed og andre områder. Bevidstheden har et gigantisk potentiale til at gøre mennesker og samfund sunde og samtidig lede til den vigtige indsigt i vores fælles natur som ånd. Deltagerne vil blive introduceret til mindfulness-baseret, sund livsstilsændring, som er meget anderledes måde at gribe problemer med usund livsstil an på. Deltagerne vil også lære en ultra-enkel meditationsteknik, der kan lede direkte til Nirvana!

Sund mad

I foredraget ‘Sund mad’ giver Per Brændgaard en 100 % bullshit-fri guide til sund kost. Sandheden om sund kost er, at man kan spise sundt på mange forskellige måder, og at det i høj grad er individuelt, hvad der er sundest at spise. Foredraget tager afsæt i den nyeste og bedste forskning om human ernæring udført af ernæringsforskere, som ikke er i lommen på hverken fødevare- eller medicinalindustrien. Foredraget omfatter også et lynkursus i basal ernæringslære og videnskabsteori for begyndere.

Motion & Motivation

I foredraget ‘Motion & Motivation’ giver Per Brændgaard nye perspektiver på motion og motivation. Foredraget er særligt velegnet for alle, der har svært ved at motivere sig til at dyrke motion via de gængse metoder. Deltagerne vil gå hjem med konkret guide til motion for dovendyr. Undervejs fortæller Per Brændgaard, hvordan han selv er blevet helbredt for post-traumatisk stress efter mange år med alt for rigid træning. Og hvordan han selv har fundet nye praktiske og psykologiske tricks til at lokke den dovne krop i bevægelse.

Heksejagt

I foredraget ‘Heksejagt’ fortæller Per Brændgaard åbent og ærligt om sexsagen, der i 2019 fik ham anklaget for voldtægt, hængt ud på forsiden af BT og Ekstra Bladet, uskyldigt idømt 14 måneders fængsel i Københavns Byret og udsat for massiv shitstorm og heksejagt på de sociale medier. Det er et følelsesladet foredrag, der lægger op til bedre kommunikation mellem mænd og kvinder om sex. Fra #MeToo over #HimToo til #WeToo. Foredraget er for både mænd og kvinder.

Slankekurs

I foredraget ‘Slankekurs’ giver Per Brændgaard nye perspektiver og gode råd om slankning. Han kommer ikke med en ny, fantastisk superkur. Han kommer heller ikke og siger ‘slut med forbudt’, og at alt er ligegyldigt. Per Brændgaard formidler en tredje vej til alle, der tager emnet alvorligt, og som er klar til at tænke ud af boksen. Deltagerne vil gå hjem med en konkret guide til en holistisk (dvs. helhedsorienteret) slankekurs. Det er nemlig ikke en kur, men en kurs. Med ny kropsglæde i sigte.

Mindful spisning

I foredraget ‘Mindful spisning’ giver Per Brændgaard en introduktion til sundhedskonceptet om mindful spisning. Han fortæller, hvad det går ud på, hvordan man gør det helt konkret, og hvad man kan få ud af det. Mindful træning udvikler din evne til intuitiv spisning, så du simpelthen kan mærke, hvad du har brug for af næring og nydelse fra måltid til måltid. Du bliver på en måde din egen ernæringsekspert og kostvejleder. Mindful spisning er for alle, og det er ikke så svært, når man kommer godt fra start.

Krammespektrum

I foredraget ‘Krammespektrum’ giver Per Brændgaard en introduktion til sin filosofi om kramning og den nyeste forskning i krammehormonet oxytocin. Med afsæt i Krammeordbogen gennemgår Per Brændgaard de forskellige former for kramning i det brede krammespektrum fra åndskram til krammesex, dvs. kramning med med stigende grader af fysisk intimitet. Deltagerne vil blive introduceret til Per Brændgaards mindful kramning-metode, der kombinerer mindfulness med kærlig berøring. Mindful kramning udvikler bevidsthedsenergi i mødet mellem den feminine og den maskuline pol. Det giver en helt særlig form for åndelig power, der giver et utroligt overskud i hverdagen, og når det virkelig brænder på.

Alkohol vs Cannabis

I foredraget ‘Alkohol vs Cannabis’ formidler Per Brændgaards fakta fra sundhedsforskningen i alkohol og cannabis. Det tegner et billede af, at alkohol er langt mere skadeligt, end de fleste danskere går og tror, og at den danske alkoholkultur simpelthen er syg. Der tegner sig også et billede af, at cannabis ligefrem kan være medicin for mange danskere og samtidig hjælpe til at udvide bevidstheden til større personlig og spirituel indsigt. Foredraget er et indlæg i den aktuelle debat om legalisering af cannabis.

Praktiske oplysninger

Du bestemmer som arrangør/booker, hvordan et foredragsarrangement skal foregå rent praktisk.

Den typiske måde er, at du booker et bestemt foredrag til et bestemt tidspunkt til afholdelse på et bestemt sted, som du sørger for. Det kan f.eks. være på en arbejdsplads, et bibliotek eller i et foreningslokale. Per Brændgaard kommer så og afholder foredraget på det aftalte sted og tidspunkt. Du sørger for projektor med VGA-kabel til PC, som Per medbringer til power point-præsentation. Efter arrangementet vil du modtage en faktura på det aftalte honorar. Honoraret aftales forud i forbindelse med bookingen under hensyntagen til bl.a. rejsetid og -omkostninger. Kontakt Per Brændgaard for at høre nærmere om mulighederne.

Billetmåden er, at du ikke betaler noget fast honorar til Per Brændgaard, men i stedet en forudaftalt procentdel af billetsalget. Du kan selv beholde en andel af salget til dine udgifter til lokale m.v., eller hvis du simpelthen ønsker at tjene penge på det som arrangør. Kontakt Per Brændgaard for at høre nærmere om den mulighed for samarbejde.

Donationsmåden er, når der ikke er hverken fast honorar eller billetpris. Deltagerne opfordres i stedet til at donere frivilligt efter udbytte og formåen. Arrangementet kan foregå hos dig (f.eks. i din private stue), hos Per Brændgaard (ligeledes i hans private hjem) eller i lejet eller lånt lokale velegnet til formålet. Kontakt Per Brændgaard hvis du vil samarbejde om et donationsbaseret arrangement.

Deltag et i et åbent foredrag

Billeder fra foredrag

Se og download pressefotos til fri afbenyttelse af arrangører

Tilbagemeldinger

Super indlæg. Mange roser ved evalueringen. Befriende anderledes tilgang til emnet sundhed.

Jan Bendtsen, Kursus- og facilitychef, Dansk Arbejdsgiverforening

Skarpt, interessant og lærerigt. Inspirerende ny vinkel på overspisning.

Anne-Mette Diedrichsen, ledende rådgivningskoordinator, Landsforeningen Mod Spiseforstyrrelser

Utroligt interessant indblik i nytænkende syn på sundhed formidlet med humor og god publikumskontakt

Anneline Köhler Juul, skoleleder, LOF

Flere tilbagemeldinger fra arrangører