Foredrag

Per Brændgaard tilbyder disse forskellige foredrag til arrangører over hele landet.


HELT SUND

Ny inspiration om holistisk sundhed

I foredraget HELT SUND giver Per Brændgaard ny inspiration til holistisk sundhed. Det handler om helhedssyn på sundhed. Kost og motion er vigtige faktorer i en sund livsstil, men sundhed er meget mere end at følge en kost- og motionsplan.

Du vil opdage, hvad der mangler i din sundhed, så du kan blive helt sund på en holdbar måde. Du vil også lære at holde op med at overdrive de dele af den sunde livsstil, der måske slet ikke har så stor betydning i virkeligheden. Og du vil blive overrasket over, hvad der også er sundt og værd at tage med i et holistisk sundhedsprogram.

Foredraget er relevant for alle med interessere i sundhed.


WE TOO

Sex, køn og kommunikation

I foredraget WE TOO fortæller Per Brændgaard om sexsagen, og hvad han har lært ved at blive tiltalt for voldtægt efter frivillig sex. Han fortæller om heksejagten fra krænkelsesparate kvinder og voldstrusler fra machomænd. Og hvordan det så er at blive frifundet for det hele til sidst.

Brændgaard ønsker ikke at starte en maskulinist #HimToo-bevægelse, selvom mange uskyldige mænd er blevet ofret på det feministiske #MeToo-alter. Han ønsker en #WeToo-bevægelse med fokus på bedre kommunikation mellem kvinder og mænd om sex og grænser. Med respekt for mænds og kvinders forskellighed.

Foredraget er for alle, der interesserer sig for sex, køn og kommunikation.


OPTIMAL NÆRING

Kost, tilskud og andre former næring

Per Brændgaard giver en konkret guide til optimal ernæring med en videnskabelig, helhedsorienteret og praktisk tilgang. Det handler om sunde kostråd, individuelle kosttilskud og andre former for næring i hverdagen. Spis sundt på din måde – uden madstress.

Foredraget er for alle, der interesserer sig for mad, sundhed og ernæring.


META SLANK

Per Brændgaard går bag kulisserne og fortæller sandheden om slankekure og dyrkelsen af den slanke krop. Foredraget går i helikopterperspektiv på slankeområdet og lander med nye strategier til håndtering af problemer med overvægt og overspisning. Det handler om både fysiologi og psykologi. Budskabet er, at enhver effektiv slankekurs starter med at elske din krop og din mad, som den er lige her og nu. Uden skyld, skam og vold.


MOTION FOR DOVENDYR

Per Brændgaard fortæller om sin vej ud af motionsstress til motion med mening. Foredraget starter med Pers personlige historie om mange års overdrevet motion fra teenager til 30-års alderen. Og hvordan det gav ham en form for posttraumatisk stress, der ødelagde hans motivation for almindelig motion. Men motion er jo stadigvæk fysisk sundt, så foredraget indeholder også masser af gode råd til motion, når motivationen er væk. Budskabet er, at den dovne krop kan lokkes op af sofaen med nytænkning af motion og sjove eksperimenter.


SYSTEMKRITIK

Med afsæt i analyser og personlige erfaringer fortæller Per Brændgaard uden omsvøb om nogle af de største problemer i samfundet i dag. Foredraget starter med 9/11 og slutter med sex. Undervejs bliver nogle af tidens udbredte konspirationsteorier afkræftet, mens andre bliver bekræftet med beviser. Det kommer ikke kun til at handle om problemer; det kommer også til at handle om løsninger og visioner. Deltagerne går hjem med fornyet lyst til kritisk tænkning i forhold til medier og politikere.


Om foredragsholderen

Per Brændgaard (f. 1971) er uddannet cand. scient. i human ernæring fra Københavns Universitet i 1999. Han er selvstændig ernæringsrådgiver, sundhedscoach og forfatter med base på Østerbro i København. Mere info: PerBrændgaard.dk.


Booking

Kontakt Per Brændgaard og få et godt tilbud, der passer til dit arrangement og budget.

Pressefotos

Billeder fra foredrag

Se og download pressefotos til fri afbenyttelse af arrangører

Tilbagemeldinger

Super indlæg. Mange roser ved evalueringen. Befriende anderledes tilgang til emnet sundhed.

Jan Bendtsen, Kursus- og facilitychef, Dansk Arbejdsgiverforening

Skarpt, interessant og lærerigt. Inspirerende ny vinkel på overspisning.

Anne-Mette Diedrichsen, ledende rådgivningskoordinator, Landsforeningen Mod Spiseforstyrrelser

Utroligt interessant indblik i nytænkende syn på sundhed formidlet med humor og god publikumskontakt

Anneline Köhler Juul, skoleleder, LOF

Flere tilbagemeldinger fra arrangører