Foredrag

Med afsæt i min faglige viden, personlige livserfaring og humoristiske sans tilbyder jeg disse tre foredrag til arrangører over hele landet:

 1. HELT SUND PÅ DIN MÅDE: 12 trin til holistisk sundhed
 2. KRAM DIG SUND: En krammeterapeut taler ud
 3. BERETNING FRA EN METOO-SHITSTORM: En meget mærkelig voldtægtssag

Varighed og pris for et foredrag aftales individuelt. Kontakt mig og få mere information om booking.

Herunder er oplæg til de forskellige foredrag.


Foredrag #1

HELT SUND PÅ DIN MÅDE

12 trin til holistisk sundhed

I dette foredrag præsenterer jeg mit koncept om holistisk sundhed med afsæt i et nyt 12-trins program. Du vil lære, hvordan du bliver helt sund på din helt egen måde ved selv at tage styringen i din sundhed. Undervejs vil jeg aflive en lang række myter om sundhed, og jeg vil servere en række overraskelser om, hvad sundhed også kan være. Du vil gå hjem med fornyet lyst til at leve sundt.

Der er ikke noget mystisk ved holistisk sundhed. Det er tværtimod blot sund fornuft at se på sundhed som en helhed i stedet for at overdrive enkelte faktorer og glemme resten. Holistisk sundhed giver mulighed for mere sundhed for flere mennesker på en mere holdbar måde – og uden sundhedsstress. Hvis sundhed er en økonomisk investering, så giver den holistiske tilgang det største afkast for alle parter. Det eneste krav til deltagerne er, at de er nogenlunde normalt fungerende mennesker. Man behøver ikke være hverken Superman eller Superwoman for at blive sund med holistisk sundhed.

Emner i dette foredrag:

 • Hvad er sundhed?
 • Hvordan lever jeg sundt?
 • Hvilke fordele er der ved sundhed på denne måde?
 • Hvorfor er det vigtigt at give slip på myter om sundhed?
 • Hvem ved bedst, hvad der er sundt for dig?

Foredrag #2

KRAM DIG SUND

En krammeterapeut taler ud

I dette foredrag fortæller jeg om mine erfaringer fra fire års krammemission i Danmark. I 2015 sprang jeg ud som polyamorøs, etablerede Danmarks første krammeklub og slog mig ned som krammeterapeut i København. Jeg forklarer, hvorfor især vi danskere har godt af at kramme hinanden meget mere – og hvordan man meget let bliver misforstået, når man lægger op til kram i Danmark. Jeg fortæller om den nyeste krammeforskning, herunder de stressreducerende, sundhedsfremmende virkninger af krammehormonet oxytocin. Foredraget kommer også rundt om kramning som en spirituel praksis. Jeg guider deltagerne til at finde deres egen krammestil – og i øvrigt til at gå frem med små skridt og stor respekt for vores menneskelige forskelligheder.

Emner i dette foredrag:

 • Hvad er kramning?
 • Hvorfor er det sundt?
 • Hvordan foregår det i praksis?
 • Hvor går grænsen mellem kram og sex?
 • Hvilken slags krammer er du?

Foredrag #3

BERETNING FRA EN METOO-SHITSTORM

En meget mærkelig voldtægtssag

I dette foredrag fortæller jeg hele historien om, hvordan jeg først blev hængt ud i medierne og uskyldigt dømt for voldtægt i byretten – og siden pure frifundet i Østre Landsret med dommerstemmerne 6-0. Det er historien om en MeToo-bevægelse, der gik for vidt og om sociale medier som offentlig gabestok, der gik amok. Det er også en historie om, hvor svært det er som mand at acceptere, at man er et offer i en sexsag, og hvordan selv den største krise kan lede til befriende indsigt. Jeg fortæller, hvad jeg har lært og giver mine anbefalinger videre. Jeg foreslår, at den feministiske MeToo-bevægelse bliver opdateret til en humanistisk WeToo-ideologi med ligestilling mellem kvinder og mænd med samme ansvar i kommunikation om sex.

Emner i dette foredrag:

 • Hvad skete der egentlig i den mærkelige sag?
 • Hvem får noget ud af sådan en Facebook-shitstorm?
 • Hvorfor er min sag relevant for alle mænd?
 • Hvilke politiske aspekter er der i MeToo og feminisme?
 • Hvordan kan mænd og kvinder tale om sex på en bedre måde?

Sundhed med mere