Book et foredrag om sundhed med Per Brændgaard

Foredrag om sundhed med mere :: Book nu

Med 24 års professionel erfaring som foredragsholder om sundhed tilbyder jeg i dag nytænkende, inspirerende og underholdende foredrag for arrangører over hele landet. Jeg har erfaring med stort set alle målgrupper og sammenhænge. Kontakt mig og få et godt tilbud til dit arrangement.

AKTUELLE EMNER FOR FOREDRAG

Her er beskrivelser af mine aktuelle foredrag og emner.

Sundhedsforedrag:
MERE SUNDHED PÅ EN LETTERE MÅDE

I mit sundhedsforedrag giver jeg en samlet introduktion til sundhed og metoder til at fremme sundheden. Deltagerne får et godt overblik over, hvad sundhed er, og hvad der indgår i helhedsorienteret sundhed. Foredraget er også et opgør med tidens myter og misforståelser om sundhed, som de bl.a. kommer til udtryk i medierne. Deltagerne lærer at skelne mellem ægte og falsk sundhed. Foredraget indeholder også konkrete råd, der kan bruges i praksis i en helt almindelig hverdag. Foredraget er f.eks. velegnet til sundhedsevent for ansatte på arbejdsplads eller som inspiration til udvikling af sundhedspolitik i en organisation.

Krammeforedrag:
HUDSULT, KRAMNING OG OXYTOCIN

I mit krammeforedrag taler jeg om fysisk berøring som en overset faktor i holistisk sundhed. Jeg fortæller, hvad forskningen viser om de sundhedsmæssige virkninger af berøring, herunder krammehormonet oxytocin. Oxytocin er lidt af et mirakelhormon, der modvirker bl.a. stress, overspisning og social angst. Jeg giver gode råd til at få dækket behovene ved hudsult — herunder mindful kramning som er en metode jeg har udviklet for dem, der vil gå i dybden og have maksimal virkning. Det hele serveres på en underholdende måde med respekt for, at folk kan have det meget forskelligt med berøring og kram.

BOOKING

Jeg bliver booket af arbejdspladser og virksomheder over hele landet til foredrag for medarbejdere. Jeg bliver også booket af gymnasier, højskoler og uddannelsesinstitutioner til events for elever og studerende. Og af kommuner til arrangementer for ansatte eller borgere. Biblioteker, foreninger og aftenskoler er andre arrangører. Det hænder også, at privatpersoner booker mig til et foredrag i stuen for en samling venner.

Læs tilbagemeldinger fra arrangører

Se billeder fra foredrag

Honorar aftales individuelt. Jo længere væk fra Østerbro og des mere kommercielt arrangementet er, des dyrere.

Download pressefoto

Kontakt mig og lad os tage en uforpligtende snak om mulighederne: mail@perbraendgaard.dk eller telefon 26 25 20 10.

Foredrag om sundhed

PerBrændgaard.dk
%d bloggers like this: