Foredrag

Book et foredrag om sundhed med cand.scient. Peer Brændgaard til dit næste arrangement.

Peer Brændgaard har gennem tre årtier holdt talrige foredrag om sundhed for mange forskellige publikummer og arrangører over hele landet. Hans erfaring, opdaterede viden og smidige tænkning gør, at han kan improvisere og tilpasse til de aktuelle deltageres ønsker og forudsætninger.

Han er kendt (eller berygtet) for at være en nytænkende foredragsholder, der viser sammenhænge, problemer og løsninger, som andre overser. Han bruger det danske sprogs finurlige nuancer samt komiske indslag for at fremme den psykologiske fordøjelse af de tunge emner. Han formidler en original tilgang til sundhed, der er kritisk overfor både hovedstrømmen, modstrømmen, videnskaben og alternative opfattelser.

Hvis du booker Brændgaard, er du sikker på at få en original.

Aktuelle foredrag

  • VÆLG DIG SLANK: Brændgaard præsenterer en simpel, effektiv og evidensbaseret metode til at behandle overvægt baseret på integration af ernæring og psykologi.
  • ÆGTE SUNDHED: Brændgaard præsenterer konceptet Holistisk Sundhed, der kommer hele vejen rundt om sundhed, og som befrier dig fra falsk sundhed.
  • LYS I MØRKET: Brændgaard fremlægger overraskende fund fra otte års kritiske studier af politik, spiritualitet, propaganda og konspirationsteorier.

Flere foredrag

Pris, varighed og praktiske aspekter aftales individuelt. Der er mulighed for både fast honorar, billetsalg og donation.

Kontakt for mere information og booking. Vi finder en løsning, der passer til dig.

Mere:

  • Kalender: Events (deltag i et åbent arrangement)
  • Online foredrag (video- og lydoptagelser af tidligere foredrag)

Tilbud & Booking

Coverfoto: Ankerhus


Discover more from perBraendgaard.dk

Subscribe to get the latest posts sent to your email.