Per Brændgaard :: Profil og tilbud

Om Per Brændgaard

Mit navn er Per Brændgaard. Jeg er selvstændig forfatter, foredragsholder, debattør, ernæringsrådgiver, sundhedscoach og krammeterapeut. Jeg blogger om holistisk sundhed med udgangspunkt i den tredje vej. Jeg er uddannet cand.scient. i human ernæring fra Københavns Universitet.

Baggrund og CV

About Per Brændgaard in English

Ydelser og tilbud

Jeg tilbyder min assistance til både individer og virksomheder.

Til dig som individ

Til din virksomhed

Holistisk sundhed

Holistisk sundhed betyder helhedsorienteret sundhed med fokus på samspillet mellem de forskellige dele. Jeg arbejder med evidensbaseret holistisk sundhed i modsætning til mange andre, der kalder sig “holister”. Holisme er egentlig bare sund fornuft.

Sundhed er at have det så godt som muligt. Holistisk sundhed er at have det så godt som muligt både fysisk, mentalt, socialt og globalt. Fysisk sundhed handler om kroppen og den fysiologiske sundhed. Mental sundhed handler om sindet og den psykiske sundhed. Social sundhed handler om relationer. Global sundhed handler om planetens sundhed og andre globale forhold.

Holistisk sundhed handler om det hele og om at få det bedst mulige ud af det komplekse samspil. Holistisk sundhed handler både om individuelle livsstilsvalg og om kollektive politiske beslutninger.

Den tredje vej

Jeg befinder mig på den tredje vej, som er sandhedens og sundhedens vej. Den tredje vej er mellem mainstream og alternativt med integrerede og nye perspektiver og løsninger. Jeg har opdaget den tredje vej efter mange års arbejde med at studere videnskab, tænke ud af boksen og praktisere kritisk tænkning om alt. Min interesse startede med ernæring, gik videre til holistisk sundhed og omfatter nu også verdens tilstand og politik generelt.

Den tredje vej

Brændgaards Blog på dansk

I min blog giver jeg hver dag ny inspiration om holistisk sundhed.

Se alle indlæg

Kun indlæg om sundhed

Kun indlæg om musik og politik

Tegn gratis abonnement

Blog posts in English

In my blog I provide new inspiration about holistic health. Most posts are in Danish but some are in English.

See all posts in English

Only posts about health

Only posts about music and politics

Free subscription

Per Brændgaard til dig eller din virksomhed

Jeg tilbyder min assistance til privatpersoner, fagfolk og virksomheder, der ønsker at udvikle mere holistisk sundhed på den tredje vej.

Tilbud til individuelle klienter, kunder og følgere

Tilbud til virksomheder, arbejdspladser og organisationer

Per Brændgaard