Hjælp og brugervejledning

På denne side finder du teknisk hjælp og brugervejledning til perBraendgaard.dk.

Du kan bruge perBraendgaard.dk i tre niveauer:

1. Ikke medlem

Som ikke-medlem har du adgang til alle offentlige indlæg og sider, der ikke kræver hverken log ind eller betalt abonnement.

Du kan også skrive dig op til de to nyhedsmails alene med din e-mail-adresse.

Indholdsoversigt: klik her

2. Gratis medlem

Når du har oprettet en gratis pB-profil, så er du gratis medlem af perBraendgaard.dk.

Opret nu (husk at tjekke din e-mail og klikke på bekræftelseslinket med det samme, da det udløber efter noget tid)

Gratis medlemskab giver adgang til meget mere indhold på perBraendgaard.dk. En gratis profil giver også adgang til at læse og skrive kommentarer, ligesom du kan handle i webshoppen.

Indholdsoversigt: klik her

Du kan logge ind/ud m.v. under menupunktet ‘Start’ og på din profil-side.

Husk at logge ind: Du skal være logget ind for at have adgang til de ekstra muligheder. Du kan under menupunktet ‘Din pB-profil’ se, om du er logget ind eller ud lige nu. Hvis der står ‘Velkommen indenfor’, så er du logget ind. Hvis der står ‘Du er logget ud’, så er du logget ud.

Når du er logget ind, kan du se alle dine profilmuligheder på ‘Velkommen indenfor‘-siden.

Redigering af profil: Du kan se og redigere din profil på din brugerside ved at klikke på tandhjulsikonet og derefter ‘Rediger profil’.

Du finder dine forskellige profilmulighederne under menupunktet ‘Medlemskab/Gratis medlemskab‘.

Glemt adgangskode? Ikke noget problem. Klik her for at modtage link via e-mail til at vælge en ny kode til din profil (konto). Tjek din spammappe og papirkurv, hvis du ikke kan finde mailen.

3. Betalende abonnent

Et betalt abonnement eller medlemskab giver dig adgang til meget mere indhold på perBraendgaard.dk. Det fungerer som en opgradering af din gratis profil. Du skal derfor starte med at oprette en gratis profil. Når du er logget ind, kan du i webshoppen købe det abonnement eller medlemskab, som du ønsker at opgradere din konto og profil med.

Oversigt over medlemskaber og abonnementer

Dit abonnement eller medlemskab er aktivt med det samme, når du har foretaget købet. Der er ingen binding, og du kan opsige det når som helst til udgangen af en betalingsperiode. Du kan opsige via Din konto-side, hvor du vælger: Abonnementer > View > Cancel.

Brændgaard Total-abonnementet (BTA) giver fuld adgang og mest for pengene.

Betaling

Du kan betale i webshoppen med kreditkort via den sikre betalingsservice Stripe. Systemet modtager disse fire forskellige kreditkort: VISA, American Express, Mastercard og Discover.

Du kan også betale med PayPal.

Hvis du ikke har mulighed for eller ønsker at betale på en af disse to måder, så skriv til mail@perbraendgaard.dk eller SMS 26 25 20 10 med din bestilling og ønskede betalingsmåde.

Downloads

Du kan altid genfinde dine downloads (e-bøger m.v.) fra webshoppen på Din konto-siden ved at klikke på ‘Downloads’.

E-BØGER

E-bøger i webshoppen leveres i EPUB- og/eller PDF-format. EPUB er industristandarden for e-bøger. Du kan læse e-bøger på din computer, telefon eller tablet, hvis den har installeret noget bestemt software, som kan downloades og installeres gratis fra nettet. Du kan f.eks. bruge Adobe Reader til PDF og Calibre til EPUB.

LYDBØGER

Lydbøger og andre lydfiler i webshoppen leveres i MP3-format, der kan downloades og afspilles ubegrænset fra din enhed (computer, tablet, tablet, iPod). Du kan finde dine køb på Din konto-siden under Downloads. Filerne til download finder du derefter i højre kolonne under ‘Download’.

Hvis du har et Brændgaard Total-abonnement, så kan du streame e- og lydbøger via denne side, når du er logget ind.

Mere hjælp og support

Skriv til support@perbraendgaard.dk for yderligere teknisk support til perBraendgaard.dk.

Din pB-Profil | Medlemskab | Forside


Discover more from per Brændgaard

Subscribe to get the latest posts to your email.