Hjælp og brugervejledning

På denne side finder du teknisk hjælp og brugervejledning til perBraendgaard.dk.

Du får det optimale ud af perBraendgaard.dk, hvis du følger disse tre trin:

1. Brug gratis indhold

Du kan finde masser af gratis indhold på perBraendgaard.dk, der hverken kræver betaling eller oprettelse af konto.

OBS: E-mails med notifikationer og nyhedsbreve kan ende i din spammappe, så husk at tjekke den, efter du har tilmeldt dig en mailingliste.

2. Opret gratis pB-profil

Hvis du opretter en gratis profil og konto på perBraendgaard.dk, så får du også adgang til:

Du kan også abonnere på kommentarer, så du får tilsendt en mail, når der er en ny kommentar.

KLIK HER for at oprette din gratis profil (konto) nu.

OBS: Du skal være logget ind for at have adgang til de ekstra muligheder. I topmenupunktet ‘Din pB-profil’ kan du finde flere menupunkter med funktioner, du har adgang til, når du er oprettet og logget ind. Der kan du også se, om du er logget ind eller ud.

Redigering af profil: Du kan se og redigere din profil på din brugerside ved at klikke på tandhjulsikonet og derefter ‘Rediger profil’.

Glemt adgangskode? Ikke noget problem. Klik her for at modtage link via e-mail til at vælge en ny kode til din profil (konto). Tjek din spammappe og papirkurv, hvis du ikke kan finde mailen.

3. Opgrader din konto

Et betalt abonnement eller medlemskab giver dig adgang til meget mere indhold på perBraendgaard.dk.

Det er en opgradering af din gratis konto. Du skal derfor starte med trin 2, før du går til trin 3. Når du er logget ind, kan du i webshoppen købe det abonnement eller medlemskab, som du ønsker at opgradere din konto og profil med.

Du kan vælge mellem forskellige abonnementer og medlemskaber afhængig af dine interesser, dit budget, og hvad du ønsker adgang til. Brændgaard Total-abonnementet giver adgang til alt og mest for pengene. Du bestemmer selv, om du vil betale per år eller per måned.

Dit abonnement eller medlemskab er aktivt med det samme, når du har foretaget købet. Der er ingen binding, og du kan opsige det når som helst til udgangen af en betalingsperiode. Det kan du gøre via Din konto-siden: Abonnementer>View>Cancel.

Klik her for mere info om abonnementer og medlemskaber.

OBS: Du skal være logget ind på perBraendgaard.dk for at tilgå det ekstra indhold. Det kan du gøre via topmenupunktet ‘Din pB-profil’ eller via menuen i bunden.

Mere vejledning

BETALING

Du kan betale i webshoppen med kreditkort (VISA, American Express, Mastercard og Discover) via den sikre betalingsservice Stripe. Du kan også betale med PayPal.

Hvis du ikke har mulighed for at betale på en af disse måder, eller hvis du ønsker at betale på anden vis, så skriv til mail@perbraendgaard.dk eller SMS 26 25 20 10 med din bestilling og ønskede betalingsmåde.

DOWNLOADS

Du kan altid genfinde dine downloads (e-bøger m.v.) fra webshoppen på Din konto-siden ved at klikke på ‘Downloads’.

E-BØGER

E-bøger i webshoppen leveres i EPUB- og/eller PDF-format. EPUB er industristandarden for e-bøger. Du kan læse e-bøger på din computer, telefon eller tablet, hvis den har installeret noget bestemt software, som kan downloades og installeres gratis fra nettet. Du kan f.eks. bruge Adobe Reader til PDF og Calibre til EPUB.

LYDBØGER

Lydbøger og andre lydfiler i webshoppen leveres i MP3-format, der kan downloades og afspilles ubegrænset fra din enhed (computer, tablet, tablet, iPod). Du kan finde dine køb på Din konto-siden under Downloads. Filerne til download finder du derefter i højre kolonne under ‘Download’.

MERE HJÆLP

Skriv til mail@perbraendgaard.dk for teknisk support om hjemmesiden, webshoppen, betaling, abonnementer, m.v.

Du kan også bruge denne kontaktformular:

"*" indikerer påkrævede felter

Max. file size: 128 MB.
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Korte beskeder om ændringer og opdateringer

Din pB-Profil | Abonnement | Forside