Krammeklub: Kram dig sund og glad

Københavns Krammeklub er min krammeklub for kvinder og mænd, der ønsker mere sund og dejlig berøring og nærhed i deres liv.

Læs om krammeklubben i Østerbro Avis

Bliv medlem af gruppen på Facebook

Medlemmerne vil modtage invitationer til arrangementer hos mig på Østerbro i København. Her vil jeg undervise i kramning, og han vil guide fælles meditationer, der udvikler evnen til bevidst berøring. Det præcise indhold vil variere fra gang til gang afhængig af de fremmødtes ønsker og behov. Det hele foregår i en afslappet, hyggelig stemning, hvor der også er plads til at drikke te og tale sammen om kærlighed og relationer.

Kramning er venlig/kærlig berøring, ofte i lang tid ad gangen og med flere personer samtidig eller på skift. I krammeklubben lægger vi vægt på at udvikle den rette krammeånd, hvor alle føler sig afslappede, nærværende og rigtig godt tilpas. Dette kan ske via en guided meditation eller samtale. Når først grundstemningen er lagt, så følger kroppen naturligt med.

Kramning kan rent fysisk foregå siddende, stående eller liggende. Det kan foregå med kroppen i ro eller i bevægelse. Kramning kan helt konkret være at omfavne, knuse, røre, holde, stryge, klemme, ligge i ske, gruppekramme, osv. Man kan kramme med hele kroppen. Det er kun fantasien – og De Etiske Regler – der sætter grænsen.

Alle er velkomne i Københavns Krammeklub. Jeg forbeholder mig retten til at ekskludere medlemmer, der ikke overholder De Etiske og Hygiejniske Regler. Det skal være god og tryg oplevelse for alle at deltage i arrangementerne.

Gruppekramning i Københavns Krammeklub. Foto: Østerbro Avis.

Gruppekramning i Københavns Krammeklub. Foto: Østerbro Avis.

Etiske og Hygiejniske Regler i Københavns Krammeklub:
#1. Vær ren og nyvasket, når du møder op.
#2. Undgå eller begræns anvendelsen af parfume og tobaksrøg før kramning.
#3. Man skal altid spørge om lov, før man indleder et kram.
#4. Man kan altid sige nej til en invitation til kram.
#5. Man kan når som helst afbryde et kram.
#6. Seksuel berøring er ikke tilladt.
#7. Alt foregår fuldt påklædt.
#8. Man skal kommunikere og respektere sine egne og andres grænser.
#9. Det er tilladt at spørge et andet medlem, om han/hun vil være privat krammeven med en. Det er ikke tilladt at invitere et andet medlem til et romantisk eller seksuelt møde. Når det private krammevenskab er etableret, så kan krammevennerne udvikle relationen frit uden konsekvenser for medlemskab af krammeklubben.

Åndelig opvarmning: meditation inden kramning. Foto: JP

 

Gruppekram i krammeklub

Gruppekramning i Københavns Krammeklub. Foto: JP

Andre krammeklubber

I forlængelse af Københavns Krammeklub faciliterer jeg også kramning her:

Lav din egen krammeklub

Jeg hjælper gerne med at etablere og facilitere andre krammeklubber med andre geografiske placeringer eller med andre målgrupper. Kontakt mig for at høre nærmere om mulighederne.