Brug din sygdom til noget sundt

Brug din sygdom til noget sundt

Jeg har brugt de sidste dage på at være syg med en omgang influenza eller noget, der ligner. Jeg er – i al beskedenhed – ret god til at være syg. Det er det, som kvinder kalder mandeinfluenza, som faktisk bare dækker over deres misundelse over deres manglende efter til at overgive sig til sygdommen.

Denne gang blev jeg inspireret til at bruge sygdommen til noget nyt: til at opdage det i mit liv, som jeg spilder min tid og energi på, det der belaster mig og fjerner mig fra det, der er virkelig vigtigt. Det, der forstærker min kvalme, når jeg ligger der i sengen og overgiver mig til elendigheden.

Det førte til vigtige indsigter, som er for private til at komme ind på her, men som jeg vil føre ud i livet nu. Måske er det derfor, at jeg altid har fået influenza sidst på året i de sidste mange år. Det er min krop, der fortæller mig, at jeg skal taget året og livet op til revision og beslutte mig for forandringer i det nye år.

Med ønsket om en velsignet syg dom og et godt nyt år!

Skriv en kommentar

Please Login to comment
  Tilmeld  
Besked om