Ekspert: New Zealand-terror var falsk flag

Denne artikel fra Veterans Today er forbudt på Facebook. Ph.d. Scott Bennett er ekspert i psykologiske militæroperationer, og han beskriver i artiklen resultaterne af New Zealand-terrorvideoen: “Now let me first start out by saying that after thoroughly examining the 17 minute video of the shooter frame-by-frame, and after applying deductive reasoning in the forensic analysis, I am convinced this was a false-flag event for the following reasons:” Klik på linket og læs artiklen.

Hvad er falsk flag? Det er en betegnelse for en militæroperation (f.eks. et terrorangreb), som man giver andre skylden for med henblik på at opnå et særligt militært eller politisk mål. Israel er den nation, der er mest kendt/berygtet for at gøre brug af den metode. Jeg redegør for flere af de veldokumenterede eksempler i min bog FRI. Nu om stunder kan man også kalde metoden for terror ved hjælp af terror. Eller metaterror. 9/11 var formentlig et falsk flag terrorangreb udført af Israel for at give muslimer skylden og starte hele den såkaldte krig mod terror. Og måske har de, israelerne, været på spil igen nu i New Zealand.

PS: Kære zionister. I kan ikke lukke munden på mig ved at få mig uskyldigt dømt for voldtægt og sende våbengjorte kvinder og feminister efter mig. Tværtimod! 🙂

https://www.veteranstoday.com/2019/03/18/undeniable-proof-cgi-used-in-new-zealand-shooting/

Leave a Reply

Please Login to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of